Motorola Phone X va primi Android 5.0 si carcasa din Kevlar

Au aparut noi detalii despre noul “SuperPhone” al Motorola. S-a aflat ca Google a lucrat asupra dispozitivului o lunga perioada de timp pentru a-i da smartphone-ului caracteristici unice, care nu pot fi gasite la iPhone sau la Samsung Galaxy.

Hugh Bradlow, directorul tehnic al operatorului australian Telstra, a anuntat ca Motorola a integrat in acest smartphone atat de bine serviciile Google, cum nu a mai facut-o nici un alt producator.

Intre timp, PhoneArena scrie ca Phone X va primi un display de 4.8 inch si o carcasa “super rezistenta” acoperita cu kevlar. Motorola a utilizat astfel de material in modelele Razr si RAZR MAXX.

Sub carcasa smartphone-ului de top va fi un procesor quad-core, sensor foto Sony Exmor RS cu suport integrat al regimului HDR si o capacitate de stocare de 128 GB. In plus, utilizatorii vor putea mari capacitatea de stocare cu ajutorul unui card microSD.

 Dupa cum se asteapta, X Phone va fi anuntat la conferinta anuala Google I/O, care va avea loc pe 15-17 mai. Se presupune ca telefonul va fi pus in vanzare pe 8 iulie. Noul gadget ar putea obtine sistemul de operare Android 5.0 (Key Lime Pie), pe care Google, cel mai probabil, il va prezenta in cadrul aceluiasi eveniment.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *