Nokia Lumia 2520 – tableta de 10 inch cu Windows RT si LTE

Anul acesta a fost plin de zvonuri despre lansarea unei tablete de la Nokia iar companiei i-a luat destul timp sa creeze una. Nokia Lumia 2520 a fost lansata oficial astazi la evenimentul Nokia World din Abu Dhabi.

Nokia Lumia 2520 arata ca orice alt telefon Nokia Lumia cu Windows Phone cu diferenta dimensiunii: ecran de 10 inch la o rezolutie FullHD alaturi de protectie oferita de Gorilla Glass 2. Tableta are conectivitate 4G LTE, are un procesor Snapdragon 800 ce ruleaza la 2.2GHz, o camera foto principala de 6.7MP cu lentile Zeiss si o camera frontala de 2MP. Bateria sa are capacitatea de 8000mAh, are un conector mini-USB 3.0 pentru transfer rapid de fisiere si include tehnologia de incarcare Qualcomm QuickCharge – este necesar un incarcator separat.

Cel mai interesant este pretul noii tablete, avand in vedere conexiunea 4G oferita, tableta are un pret de start de 499$, un pret foarte bun ce poate concura cu alte tablete de 10 inch de pe piata. Alte curiozitati sunt accesoriile: Nokia Power Keyboard ce vine cu un pret de 149$, acesta promite o extindere de viata a bateriei cu pana la 5 ore pe langa doua porturi USB. L acapitolul software aceasta vine cu Windows RT dar are si cateva aplicatii specifice Nokia, chiar si Flipboard este inclusa.

Citește și alte articole:

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *