Contact

Folosește formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj:

  Salvează-mi datele în acest browser pentru data viitoare când o să folosesc acest formular. Sunt de acord ca datele completate de mine să fie stocate pe serverul acestui sit și să fie trimise către adresele de email specificate pe această pagină.

Informații utile despre acest site poți găsi pe pagina Despre. Adresele de email pe care le poți folosi pentru contact sunt:

  • techcafero[@]gmail[.]com
  • contact[@]techcafe[.]ro

Publicitate

Îți poți promova afacerea, site-ul sau produsul prin intermediul blogului TechCafe. Prețurile pentru ofertele publicitare sunt negociabile și variază în funcție de metoda de promovare solicitată. Folosește formularul de contact sau adresele de email de mai sus pentru a afla detalii suplimentare.

Comunicate de presă, ponturi sau guest post

Poți trimite oricând un comunicat de presă, dacă consideri că subiectul tratat se încadrează cu ușurință în temele tratate de site. Publicarea comunicatului depinde de colaboratori așa că publicarea acestuia nu este garantată.

Nu este garantată publicarea unui articol sau folosirea textului pus la dispoziție dar acesta va fi evaluat în mod corect iar dacă va fi considerat util, va fi publicat în cel mai scurt timp posibil. Poți folosi adresele de mai sus și pentru comunicate de presă sau pentru guest post.