Free cookie consent management tool by TermsFeed

Termeni si conditii de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare pentru site-ul techcafe.ro

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea prezentelor reguli de utilizare. Utilizarea site-ului ca si vizitator, accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCESUL LA SITE:

1.1. Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la internet, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la internet, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1.2. Techcafe.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

1.3. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

2.1. Techcafe.ro ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Techcafe.ro sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a unui administrator Techcafe.ro.

2.2. Techcafe.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Techcafe.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Techcafe.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

2.3. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Techcafe.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

3. REGULI DE UTILIZARE:

3.1. Nu sunt permise:

 1. copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 2. incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 3. incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Techcafe.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Techcafe.ro care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea STechcafe.ro;
 4. incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Techcafe.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
 5. folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;

3.2. Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Techcafe.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

4.1 Techcafe.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Techcafe.ro nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

4.2 Techcafe.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

5.1. Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

5.2. Techcafe.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

5.3. Techcafe.ro nu ofera nicio garantie ca:

 1. informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 2. serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 3. rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 4. calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 5. orice eroare de program va fi corectata.

5.4. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

6.1. Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de acest site, partenerii contractuali ai operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul, furnizori de servicii si bunuri si mass-media.

6.2. Techcafe.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

6.3. Techcafe.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

6.4. Techcafe.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

6.5. Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Techcafe.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

6.6. Techcafe.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

7. LEGATURI EXTERNE SI PUBLICITATE

7.1. Techcafe.ro plaseaza diferite legaturi externe in articole. Aceste legaturi va conduc catre o pagina a unui comerciant bazat pe cuvintele din care pleaca o legatura. Aceste legaturi poarta denumirea de „linkuri de afiliat”. Pastram o structura curata a legaturilor catre alte site-uri si nu va vom conduce niciodata catre un site ce poate afecta calculatorul dvs. sau orice proprietate intelectuala.

7.2. Alaturi de linkurile de afiliat, site-ul nostru va poate conduce catre diferite surse ale unui articol, catre informatii despre autorul original al acestuia sau catre detinatorul de drept al unor imagini ce sunt prezente intr-un articol. Unele imagini publicate pot fi proprietatea TechCafe.ro iar altele nu, preluarea imaginilor publicate pe TechCafe.ro este interzisa.

7.3. TechCafe.ro ofera mai multe oferte de publicitate. Ne rezervam dreptul de a refuza oricare dintre cererile de publicitate si nu acceptam publicitate ce promoveaza imoralitatea, arme si munitii, pornografie, descarcari ilegale, siteuri de tip torrent sau orice alte moduri publicitare ce nu sunt conforme cu Termenii si conditiile din aceasta pagina.

7.4. TechCafe.ro va ofera posibilitatea de a va face reclama prin intermediul nostru. Metodele publicitare oferite difera si variaza: publicitate prin advertorial, publicitate prin link, publicitate folosind un banner grafic, articol pentru promovarea unui produs si/sau serviciu.

7.5. TechCafe.ro nu va oferi, in nici o masura:

 1. orice mod de publicitate pentru siteuri ilegale;
 2. orice mod de publicitate pentru afaceri/produse: arme, nuditate, imorale, jocuri de noroc, jocuri online;
 3. nu promovam site-uri asemeni acestuia prin: articol de promovare exclusiva, publicitate banner imagine de fundal, banner afisat in sidebar intr-o pozitie mai sus de jumatatea site-ului.

7.6. Ne rezervam dreptul de a refuza anumite solicitari de publicitate. Ofertele publicitare sunt valabile conform prezentilor termeni si conditii de utilizare ai siteului. Pentru informatii suplimentare despre acest site si despre activitatea noastra va rugam sa accesati pagina Despre, orice cerere de informatie ce este publicata nu va fi oferita.

8. COMENTARII

8.1. TechCafe.ro nu răspunde de opiniile exprimate sau de declarațiile utilizatorilor din secțiunea de Comentarii. Comentariile sunt publicate în mod automat sau pot fi aprobate și/sau revizuite de către un administrator al site-ului.

8.2. Administratorul își rezervă dreptul de a șterge oricare din comentarii fără vreo notificare în cazul în care:

 1. comentariul este considerat abuziv, amenințător, agresiv, hărțuitor sau poate încălca drepturile altor persoane
 2. conținutul comentariului este considerat defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale
 3. conținutul comentariului exprimă ura față de alte persoane sau instigă la orice fel de discriminare (referiri la religie, rasă/etnie, sex, naţionalitate sau convingeri politice)
 4. comentariul încarcă, îi este atașat sau distribuie fișiere ce conțin software sau alte materiale care sut protejate prin legile referitoare la proprietatea intelectuală, în cazul în care anumitul utilizator nu deține drepturile legale
 5. comentariul încarcă, atașează sau distribuie fișiere dăunătoare ce pot conține viruși, fișiere corupte sau alte tipuri de fișiere care pun în pericol unitățile de calcul și/sau sistemele software de orice natură
 6. comentariul afișează publicitate, face solicitări comerciale, publică mesaje de email, este considerat SPAM, este considerat o modalitate de a face publicitate fără un acord prealabil sau face cereri de donații.

9. Module COOKIE

9.1. Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de acest site, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

9.2. Google (sau alt furnizor de servicii), ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe site-ul dvs.
Utilizarea modulului cookie DART de catre Google face posibila difuzarea de anunturi catre utilizatorii dvs. pe baza accesarii de catre acestia a site-urilor dvs. si a altor site-uri de pe Internet.

9.2.1. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google.

9.3. Cum sa evitati cookie-urile ?

9.3.1 Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge.

9.3.2. Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul AllAboutCookies.org sau cookies.apti.ro. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

9.4. De ce utilizam cookie-uri ?

9.4.1. Noi utilizăm cookie-uri pentru:

 1. Stocarea informațiilor din formularul de comentariu
 2. Setările browserului și plug-in-uri
 3. Stocarea informațiilor despre utilizator pe site-ul nostru sau pe terțe servicii în vederea îmbunatățirii serviciilor ce le oferim
 4. Distribuirea de reclame
 5. Stocarea opțiunilor dvs. în legătură cu acest site (de exemplu căsuța de informare Cookie)
 6. Plasarea de informatii atunci cand se face click pe un link de afiliat
 7. Obținerea de informații despre un vizitator al site-ului (locație, referrer, timpul petrecut pe site).

9.5. Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre ?

9.5.1. Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 1 zi si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.

9.6. Site-uri și informații utile despre modulele Cookie, utilizarea și administrarea acestora:

 1. All About Cookies
 2. About Cookies
 3. UK Information Commissioner’s Office – “Guidance on the rule of use of cookies and similar technologies”, May 2012
 4. Directiva 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor electronice (PDF)
 5. Directiva 2009/136/CE de modificare a Directivei 2002/22/CE privind serviciul universal și drepturile utilizatorilor cu privire la reţelele și serviciile de comunicaţii electronice, a Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidenţialităţii în sectorul comunicaţiilor publice și a Regulamentului (CE) nr. 2006/ 2004 privind cooperarea dintre autorităţile naţionale însărcinate să asigure aplicarea legislaţiei în materie de protecţie a consumatorului (PDF)
 6. Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare
 7. Avizul nr.4/2012 al Grupului de Lucru Articolul 29 privind cookie-urile exceptate de la obținerea acordului, iunie 2012 (PDF)
 8. Recomandări IAB România privind informarea utilizatorilor cu privire la utilizarea cookie-urilor pe un site web
 9. World Wide Web Consortium, Tracking Preferences Expression (DNT), W3C Working Draft, 2 Octombrie 2012
 10. Secure Cookies
 11. Wikipedia – HTTP Cookie

10. Această politică poate fi modificată în orice moment fără o notificare prealabilă.

Ultima modificare: 10 August 2017.