Free cookie consent management tool by TermsFeed

Honor, un brand deținut de către Huawei, a lansat un nou smartphone cu specificații tehnice mid-range și preț accesibil. Noul smartphone Honor 9 lite a fost lansat în mod oficial pentru piețele Europene și vine cu specificații tehnice decente și un preț accesibil.

Honor 9 Lite este un smartphone mid-range

Telefonul Honor 9 Lite a fost lansat în mod oficial pe piața locală din China prin luna Decembrie a anului trecut iar compania este gata să îl aducă pe căi oficiale și pe piețele Europene. Acesta este un dispozitiv cu specificații tehnice de nivel mediu dar cu un aspect premium.

Detaliile tehnice includ un ecran IPS cu diagonala de 5,65 inci cu rezoluție FullHD+ de 2160×1080 pixeli în format 18:9, procesor octa-core HiSilicon Kirin 659 cu patru nuclee Cortex-A53 de 2,36GHz și patru nuclee Cortex-A53 de 1,7GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM și procesor grafic Mali-T830MP2.

Sistemul foto principal este alcătuit din două camere foto diferite: o cameră RGB de 13MP cu autofocus și detecție fază și o cameră foto de adâncime de 2MP. Cele două camere oferă utilizatorului posibilitatea de a efectua fotografii cu efect Bokeh – efect ce blurează fundalul din spatele subiectului.

Alte detalii tehnice mai includ o baterie cu capacitatea de 3.000mAh, mufă audio de 3,5mm, senzor amprentă, slot pentru card microSD, de la 32GB spațiu intern de stocare, conectivitate Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 b/g/n și rețea 4G VoLTE. La nivel software, Honor 9 Lite rulează sistemul de operare Android 8.0 Oreo personalizat cu interfața EMUI 8.0.

Preț și disponibilitate

Noul smartphone Honor 9 Lite poate fi comandat de pe honor.com din Germania, Italia, Franța, Spania și UK la un preț de aproximativ 229 Euro, varianta cu 3GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare. Nu avem informații despre disponibilitatea telefonului pe piața din România.

O alternativă bună pentru Honor 9 Lite poate fi Huawei P9 Lite sau Huawei P10 Lite, telefoane ce pot fi achiziționate de pe emag.ro la prețuri de sub 1.200 de lei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.