Free cookie consent management tool by TermsFeed

Odată cu noua serie Samsung Galaxy S24, funcțiile AI s-au extins către mai mulți proprietari de smartphone-uri. Datorită acestor noi caracteristici, precomenzile pentru Samsung Galaxy S24 au crescut considerabil, depășind vânzările pentru seria S23 într-un timp relativ scurt.

În curând însă, seria Samsung Galaxy S23 va primi funcții AI, exact ca flagship-urile S24. Acest lucru se va întâmpla începând cu luna martie 2024, ca parte a actualizării One UI 6.1. Compania a anunțat oficial dorința de a face AI-ul mai accesibil și de aceea, aceste funcții vor deveni disponibile pe mai multe dispozitive Samsung în anul 2024.

Astfel, dacă dispozitivul Samsung pe care îl deții poate fi actualizat la One UI 6.1, atunci vei putea să beneficiezi de toate funcțiile AI introduse pe Samsung Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Care sunt funcțiile AI introduse de actualizarea One UI 6.1?

 • Actualizarea One UI 6.1, bazată pe Android 14, introduce o multitudine de funcții, precum:
 • Traduceri în timp real pentru apelurile telefonice și mesajele text primite;
 • Browsing Assist, care generează rezumate ale articolelor de știri și economisește astfel mia mult timp;
 • Funcția Circle To Search care permite să începi o căutare Google pentru orice obiect apărut pe ecran, doar prin simpla încercuire a acestuia cu degetul;
 • Funcția Interpreter, care oferă traduceri în timp real pentru conversațiile față în față, foarte folositoare în călătorii;
 • Editare profesională pentru fotografii cu Generative Edit și Edit Suggestion;
 • Funcția Note Assist, care permite generarea unui rezumat al notițelor și traducerea acestora;
 • Personalizare mai ușoară a dispozitivului cu fondurile de ecran generate de AI, care poate crea o imagine complet nouă pornind de la o simplă instrucțiune scrisă;

Data de lansare pentru One UI 6.1

Nu există încă o dată exactă de lansare pentru One UI 6.1, dar Samsung a anunțat că software-ul va începe să fie distribuit în Marea Britanie la finalul lunii martie. Din acel moment, mai multe dispozitive Samsung lansate anterior, vor putea profita de noile funcții AI.

Ce telefoane Samsung vor putea fi actualizate cu funcții AI?

La finalul lunii martie, Samsung va introduce funcțiile AI pentru seria Samsung Galaxy S23, inclusiv S23 FE. De asemenea, și Galaxy Z Fold 5 și Z Flip 5 sunt programate să primească în curând actualizarea, alături de Galaxy Tab S9, S9 Plus și S9 Ultra.

Actualizarea va include toate funcțiile AI care au debutat odată cu seria S24, fiind considerate extrem de folositoare de către utilizatori. Pe lângă caracteristicile bazate pe Inteligența Artificială, One UI 6.1 va introduce și alte funcții utile, precum widgeturile ecranului de blocare și noul Quick Share unificat.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

 1. Avatar of Mircea

  In concluzie, Samsung aduce functii AI si pe alte dispozitive decat flagship-urile, facandu-le astfel mai accesibile pentru toti utilizatorii. In cazul in care detineti un dispozitiv Samsung compatibil, nu ratati actualizarea la One UI 6.1 pentru a experimenta toate avantajele pe care le ofera noul sistem de operare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.