Free cookie consent management tool by TermsFeed

Potrivit unei surse de încredere specializată în dezvăluiri legate de Samsung, se pare că Samsung se pregătește să aducă tehnologia sa de top pentru ecrane la toate modelele viitoare ale seriei Galaxy S24.

Raportul publicat pe X (cunoscut anterior ca Twitter) evidențiază faptul că viitoarele modele Galaxy S24, S24+ cât și S24 Ultra vor beneficia de display-uri LTPO, M13, de ultimă generație, ce vor atinge o luminozitate maximă impresionantă de 2.500 de niți.

O îmbunătățire semnificativă constă în incorporarea unei rate variabile de reîmprospătare a imaginii, care va fi disponibilă în toate modelele datorită integrării display-urilor LTPO.

Până în prezent, această caracteristică era limitată exclusiv variantelor premium Ultra, îmbunătățind experiența generală a utilizatorilor pentru întreaga serie Galaxy S24.

Cu toate că tehnologia de afișare este uniformă, diferențierea între modele va consta în principal în rezoluția ecranului și dimensiunile fizice.

Această abordare se aliniază viziunii recente a Samsung, asigurându-se că Galaxy S24 și S24+ se remarcă și ele ca smartphone-uri de top, oferind utilizatorilor cele mai recente și mai impresionante caracteristici.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.