Free cookie consent management tool by TermsFeed

Circulă tot mai multe zvonuri cu privirea la lansarea unui nou Apple Pencil 3. Există pe piață deja informații care indică că acesta ar putea apărea într-un viitor foarte apropiat.

Odată cu creșterea interesului în această direcție (în special în lumea desenului digital), tot mai multă lume așteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre noile caracteristici ale acestui Apple Pencil 3.

Iată ce zvonuri sunt până în prezent cu privire la noul Apple Pencil 3

  • Vârfuri magnetice: Potrivit informațiilor provenite de la sursa Majin Bu, se zvonește că Apple Pencil 3 va avea vârfuri magnetice interschimbabile, adaptate pentru diverse activități creative precum desen, schiță și scriere. Aceste vârfuri ar putea varia în grosime și formă, adaptându-se preferințelor și nevoilor diferiților utilizatori.
  • Schimbări de design: În timp ce zvonurile anterioare din 2021 sugerau o lungime mai scurtă și o finisare lucioasă și rotunjită a noului Apple Pencil, rămâne incert dacă această reprezentare reflectă cu exactitate versiunea viitoare.
  • O paletă nouă de culori: Zvonurile anterioare sugerau că Apple Pencil 3 ar putea fi disponibil atât în alb, cât și în negru. Aceste speculații datează din 2020 și s-ar putea să nu mai fie valabile.
  • Integrare port USB-C: Odată cu tranziția deja în curs către portul USB-C, experții din industrie anticipează că noul Apple Pencil 3 ar putea fi proiectat pentru a fi compatibil cu toate modelele de iPad. Această mișcare ar putea simplifica experiența utilizatorilor și ar fi în concordanță cu strategia mai largă a Apple în ceea ce privește portul USB-C.

În timp ce discuțiile despre Apple Pencil 3 câștigă teren, a existat și o dezbatere despre posibila lansare a noilor iPad-uri alături de acest nou creion. Surse importante precum Mark Gurman de la Bloomberg și analistul Apple Ming-Chi Kuo sugerează că nu există noi variante de iPad-uri ce urmează să se lanseze în imediata apropiere.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.