Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mai este foarte puțin până se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă și odată cu el, vor fi lansate și filmele reprezentative pe care toți le așteptăm cu atât de multă nerăbdare. Filmele de Crăciun te pregătesc pentru atmosfera festivă, prin peisajele pe care acestea le oferă și prin emoțiile pe care le stârnesc.

Există multe sub genuri de filme, chiar și atunci când facem referire la cele de Crăciun, așadar cu siguranță poți descoperi ceva de vizionat împreună cu întreaga familie sau chiar de unul singur. În fiecare an obișnuim să vizionăm atât clasice, cât și filme noi de Crăciun. Îți vom prezenta 8 titluri noi cu tematică de sărbătoare se vor lansa anul acesta. În continuare, tu vei alege care dintre ele merită o șansă.

8. Best. Christmas. Ever!

Filme noi de Crăciun 2023. Best. Christmas. Ever!
Sursa fotografiei: imdb.com

Brandy Norwood și Heather Graham joacă în noul film de pe Netflix, Best. Christmas. Ever! Acestea interpretează rolurile a două prietene de colegiu, Jackie și Charlotte, care ajung, fără să vrea, să petreacă Crăciunul împreună. Charlotte a fost mereu geloasă pe scrisorile lui Jackie de Crăciun, deoarece fac ca viața ei să pară perfectă, așa că decide să dovedească că nu totul poate fi atât de minunat pentru vechea ei prietenă.

Best. Christmas. Ever! apare pe Netflix cu data de 15 noiembrie.

7. Candy Cane Lane

Candy Cane Lane îl are în rolul principal pe Eddie Murphy în postura unui bărbat care face o înțelegere cu un elf (Jillian Bell) pentru a-l ajuta să câștige concursul de decorare a caselor din cartierul său. Odată încheiat pactul, elful aduce la viață versurile cântecului „Cele 12 zile de Crăciun”, provocând probleme în tot orașul. Distribuția îi include pe Tracee Ellis Ross, Ken Marino și Nick Offerman.

Candy Cane Lane va fi disponibil pe Amazon Prime din data de 1 decembrie.

6. Silent Night

Silent Night este următorul din lista cu filme noi de Crăciun. Chiar dacă nu este unul clasic, acesta se leagă de sărbătoarea festivă prin denumire, dar și prin acțiune. Thriller-ul prezintă un bărbat interpretat de Joel Kinnaman. El se pregătește să răzbune moartea fiului său, după ce acesta este ucis în urma unor activități de grup din Ajunul Crăciunului. Titlul filmului se referă atât la atmosfera de sărbătoare, dar și la faptul că filmul nu conține dialog. Din distribuție mai fac parte Catalina Sandino Moreno, Harold Torres și Scott Mescudi (cunoscut și sub numele de Kid Cudi).

Silent Night se va lansa în cinematografe pe data de 1 decembrie.

5. Dashing Through the Snow

Filme noi de Crăciun 2023. Dashing Through the Snow
Sursa fotografiei: imdb.com

Dashing Through the Snow îl are în prim-plan pe Ludacris, care joacă rolul unui tată singur, pe nume Eddie. Împreună cu fiica sa (Madison Skye), aceștia îl întâlnesc pe Moș Crăciun, sau cel puțin un bărbat deghizat în Moș Crăciun, alături de care vor porni într-o călătorie. Filmul reprezintă o aventură distractivă de Crăciun, care i-ar putea schimba lui Eddie percepția negativă despre sărbători.

Dashing Through the Snow va fi disponibil începând cu 17 noiembrie, pe platforma de streaming Disney Plus.

4. What Happens Later

Meg Ryan regizează acest film, în timp ce face parte și din distribuție. Comedia romantică o aduce pe aceasta împreună cu David Duchovny în rolurile a doi foști iubiți care rămân blocați într-un aeroport în timp ce zborurile lor sunt întârziate. Ecranizarea nu este chiar specifică sărbătorilor de Crăciun, dar furtuna de zăpadă care dă tonul evenimentelor face din aceasta o poveste reprezentativă pentru sezonul rece de iarnă.

What Happens Later o să apară în cinematografe începând cu data de 3 noiembrie.

3. It’s a Wonderful Knife

Se pot vedea încă din titlu, analogiile care pleacă în două direcții diferite: una spre sărbătorile de Crăciun, iar cealaltă…spre filmele de groază. It’s a Wonderful Knife spune povestea lui Jane Widdop, o femeie care salvează orașul de un criminal. Un an mai târziu, aceasta pătrunde într-o altă realitate, unde află cum ar fi viața în oraș dacă ea nu ar exista, făcând-o să realizeze cât de importantă îi este prezența.

It’s a Wonderful Knife se poate viziona în cinematografe din data de 10 noiembrie.

2. Meet Me the Next Christmas

Din lista de filme noi de Crăciun face parte și unul clasic. Meet Me the Next Christmas urmărește povestea de Crăciun a Laylei (Christina Milian). Protagonista speră să-și găsească dragostea adevărată, iar aceste eforturi o duc într-o cursă contra cronometru pentru a obține bilete la cel mai râvnit concert din New York, al celor de la Pentatonix, care este deja sold-out. Vom vedea dacă aceasta va ajunge la concertul din Ajunul Crăciunului, dar și dacă o va face de una singură.

Meet Me the Next Christmas o să apară pe Netflix, dar nu există o dată de lansare precisă.

1. Red One

Filme noi de Crăciun 2023. Red One
Sursa fotogarfiei: imdb.com

Despre ecranizarea Red One nu există prea multe informații în momentul de față, nici în legătură cu evenimentele din film și nici legate de data de lansare, decât că își va face apariția în acest an. Ceea ce se cunoaște cu siguranță este că pelicula face parte din genul Acțiune/Aventură/Comedie, are tematică de Crăciun și actorii care fac parte din distribuție îi includ pe Dwayne Johnson, Chris Evans, Lucy Liu și Kiernan Shipka.

Red One încheie lista cu filme noi de Crăciun. Acesta o să fie lansat pe Amazon Prime, însă nu există detalii cu privire la data apariției.

În concluzie, există multe ecranizări finalizate care mai așteaptă doar să se lanseze, și altele care sunt încă în stadiul de producție, dar care vor ajunge la timp pe ecrane. Atmosfera redată de sărbătorile de iarnă este unică, iar aceste filme noi de Crăciun din acest an se vor asigura că o pun în valoare.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.