Dacă te întrebi cât costă abonamentul Disney Plus în 2023, care sunt planurile disponibile, ce avantaje are această platformă de streaming și care sunt filmele exclusive pe care le poți vedea doar aici, atunci ai ajuns unde trebuie. În acest articol îți vom oferi toate informațiile pe care ar trebui să le știi înainte de a-ți face un abonament Disney Plus, platforma de streaming care a fost lansată și la noi anul acesta, pe data de 14 iunie 2022. Între timp, foarte multe persoane s-au dovedit a fi mulțumite de conținutul înmagazinat pe platformă, dar și de faptul că funcționează bine. Dar, înainte de a face această alegere, ar trebui să iei în considerare dacă, într-adevăr, ar trebui să-ți faci un abonament și la această platformă, pe lângă celelalte pe care, poate, le ai deja. Dacă este să-ți oferim un sfat, îți putem spune că Disney Plus chiar merită, pe lângă Amazon Prime Video, având un preț foarte bun (vizavi de întrebarea cât costă abonamentul Disney Plus), din moment ce pe Netflix începe să devină din ce în ce mai greu să găsești filme într-adevăr foarte bune.

Preț abonament Disney Plus

Cât costă abonamentul lunar și anual pe platforma Disney Plus
Costurile abonamentului lunar și anual Disney Plus

Prețul unui abonament Disney Plus este de 29,99 lei pe lună. Alternativ, însă, există și posibilitatea de a alege planul anual, care costă 299,90 lei (cu alte cuvinte, economisești 2 luni de abonament pe an). Aceasta este o reducere pusă la dispoziție de platforma de streaming în momentul lansării comparativ cu prețul lunar de 29,99 lei pe lună. Abonamentul poate fi anulat oricând, deoarece se reînnoiește automat, prin tranzacție bancară, în fiecare lună. Anularea abonamentului poate fi făcută în orice moment pe durata abonamentului, iar accesul la platformă va fi în continuare posibil până la sfârșitul expirării acestuia.

Care sunt avantajele platformei Disney Plus?

Pe lângă colecția impresionantă de filme Disney Plus, seriale TV Marvel, cu conținut care este actualizat și adăugat în fiecare lună, filme și animații atât pentru copii, cât și pentru adulți marcă a studiourilor Pixar, Marvel Studios, documentare de excepție de la National Geographic, dar și altele de acest gen, platforma Disney Plus are numeroase avantaje care ar trebui luate și avute în vedere dacă dorești să îți faci cont pe această platformă. De la GroupWatch, modalitate prin care conținutul poate fi împărtășit de mai multe persoane, descărcări nelimitate, vizionare pe 4 ecrane în același timp, platforma putând fi accesată de pe mai multe dispozitive – acestea sunt doar câteva dintre avantajele puse la dispoziție de platforma de streaming Disney Plus. Datorită conținutului foarte vast, platforma Disney Plus se numără în topul preferințelor utilizatorilor și pasionaților de filme, seriale și alt tip de conținut video.

Bucură-te de Disney+ împreună cu prietenii și familia

Disney+ pune la dispoziție GroupWatch, o modalitate prin care utilizatorii pot găzdui sesiuni virtuale de film, pot vizionare premierele seriilor preferate sau se pot bucura, împreună, în timp ce vizionează un documentar (dar nu un documentar cu criminali, dacă se uită și copiii). După ce alegi titlul, gazda va trimite un link de invitație către până la șase membri ai familiei sau la prieteni. GroupWatch se sincronizează cu televizorul conectat sau se poate viziona folosindu-se un dispozitiv mobil. Telespectatorii pot reacționa în timp real, împărtășind reacții prin emoji, luând pauze sau derulând la scenele preferate.

Trailer Disney Plus 2023

Descărcări nelimitate ale conținutului de pe platformă

Disney+ îți permite să descarci orice film sau serial pe un dispozitiv mobil compatibil. Așadar, le poți viziona și offline, fără a avea nevoie de conexiune permanentă la internet. Aceasta este o caracteristică destul de comună pentru majoritatea platformelor de streaming, însă este foarte utilă celor care călătoresc foarte des și nu au o conexiune permanentă la internet. Conținutul ce a fost descărcat rămâne pe dispozitiv, dar atât timp cât ai un abonament activ la platformă. Însă este nevoie să te conectezi la internet, cu respectivul dispozitiv, cel puțin o dată la 30 de zile și astfel nu se va șterge automat. Același titlu poate fi descărcat pe până la 10 dispozitive mobile, iar calitatea descărcării poate fi selectată, iar spațiul de stocare disponibil oricând verificat.

Titluri în 4K ULTRA HD și emisie de sunet Dolby Atmos

Acum poți viziona mai multe filme, emisiuni și seriale pe Disney+, în format 4K Ultra HD. În ziua de astăzi, majoritatea televizoarelor (smart TV-urilor) au ecrane 4K, care au pixeli de patru ori mai mulți decât televizoarele HD. Acest lucru înseamnă că poți viziona filmele și conținutul compatibil la o claritate mult mai mare, detalii și culori mult mai profunde, mai ales pe cele ce au ecrane cu diagonala foarte mare. Disney+ oferă, de asemenea, o serie de filme și alte tipuri de conținut cu sunet Dolby Atmos. Dolby Atmos este o tehnologie de surround sound care îți oferă o experiență imersivă fascinantă (tehnologia aceasta se folosește și în cinematografe). În această privință, vei avea nevoie de difuzoare compatibile și smart TV 4K.

Titluri și filme 4K Disney Plus
Parte din lista cu filme disponibile 4K și Dolby Atmos pe platforma Disney Plus

Alte beneficii ale abonamentului Disney Plus

Spre exemplu, dacă ai un pachet de Disney+, atunci te poți bucura și de ESPN+ și de tot ce poți găsi pe platforma de streaming Hulu. Din păcate, cum încă platforma Hulu nu este disponibilă și la noi, acest lucru nu are niciun avantaj (cel puțin, nu unul imediat). În schimb, cei care pot avea acces la ea (unde platforma e disponibilă), se pot bucura de acest avantaj. Dacă ai intenția de a folosi și aceste servicii de streaming, a te abona la Disney Plus este o modalitate excelentă de a economisi câțiva bani. De asemenea, Disney+ oferă, ocazional, acces la anumite filme ce se află în cinematografe – asta pentru o taxă suplimentară – acestea sunt disponibile pe Disney+ Premier Access și, în cele din urmă, sunt adăugate în catalogul obișnuit câteva luni mai târziu.

Conținut pentru toate vârstele, pe placul oricui

Platforma de streaming Disney Plus are înmagazinat un conținut foarte vast, efervescent, care se potrivește pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. De la documentare, până la desene animate, filme pentru copii dublate în română, seriale și filme extrem de cunoscute, noi sezoane din serialele preferate (The Walking Dead, Anatomia lui Grey și altele), toate la un preț foarte accesibil – nici prea mult, nici prea puțin. De fapt, foarte mulți utilizatori se declară extrem de mulțumiți de conținutul regăsit pe platformă. Calitatea este foarte bună, nu prea există probleme tehnice la nivelul platformei, întreruperi sau lag, iar subtitrarea este sincronizată cu vocile, fără a crea vreun fel de disconfort. Noi chiar ne declarăm mulțumiți de platforma de streaming și o recomandăm cu încredere tuturor celor care vor să-și facă un abonament.

Care este conținutul exclusiv Disney Plus?

Platforma de streaming Disney Plus îți pune la dispoziție și Disney+ Originals, locul unde poți găsi cele mai noi titluri marca Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, de la seriale, la filme și documentare de calitate, într-o colecție impresionantă. Povești originale care se potrivesc tuturor vârstelor, desene animate speciale, poveștile din MCU, seriale originale și o mulțime de documentare despre frumusețea planetei și cât de minunată este aceasta, calitate asigurată de National Geographic. Tot în exclusivitate poți găsi și sezoane noi din serialele pe care toată lumea le iubește, cum ar fi fenomenul The Walking Dead. Pe lângă toate acestea, vei găsi și o mulțime de filme care, ulterior, au apărut și în cinematografe: filme cu super-eroii tăi preferați și cu povești de-a dreptul uluitoare. Chiar dacă nu ești fan ai super-eroilor, cu siguranță ești fan al desenelor animate vechi marca Disney, cum ar fi Camp Rock și altele.

Lista titluri Disney Originals
Foto: Titluri prezente în Disney Plus Originals

Disney Plus este platforma unde cu siguranță vei găsi cel puțin un titlu care să-ți fie pe plac, indiferent ce ai căuta și oricât de greu de mulțumit ai fi. În comparație cu alte platforme de streaming, pe Disney Plus găsești conținut foarte bine sincronizat și ales, potrivit pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Interfața de utilizare a platformei este intuitivă, ușor de folosit, fără a îți îngreuna navigarea. Pe de altă parte, poți anula abonamentul oricând dorești, dacă nu te mulțumește calitatea serviciilor oferite.

În concluzie, Disney Plus chiar este o platformă pe care ai putea-o încerca fără probleme, întrucât la un preț foarte accesibil îți pune la dispoziție o gamă variată de filme, seriale, conținut original, și multe titluri de desene animate vechi și noi, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. La acest preț abonament Disney Plus, cel puțin după părerea noastră, oferta este una foarte bună, în această bătălie a providerilor de astfel de servicii de a ieși în evidență în detrimentul celuilalt. Disney Plus, de la bun început, a ieșit în evidență prin conținutul vast pe care îl oferă abonaților, studiourile proprii și de renume cu care colaborează. Acest lucru se traduce și prin faptul că periodic actualizează conținutul și introduc noi titluri, astfel încât abonații să aibă din ce alege: iar biblioteca pusă la dispoziție este imensă!

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.