Free cookie consent management tool by TermsFeed

The Walking Dead este de ani de zile unul dintre cele mai populare seriale zombie, iar fanii săi devotați au rămas alături de el la bine și la rău. Cu toate acestea, chiar și cei mai înrăiți fani vor recunoaște că serialul a trecut prin câteva momente mai dificile în ultimii ani. Din fericire, se pare că serialul își revine pe drumul cel bun, fiindcă se anunță o revenire în formă, iar ultimele episoade din sezonul 11 se așteaptă să fie revigorante.

Cu siguranță, a durat mult timp dar The Walking Dead Sezonul 11 se întoarce în sfârșit în această toamnă. Un nou trailer de la SDCC ne-a oferit chiar și o dată exactă de lansare pentru episodul 17 (și nu numai). Asta înseamnă că știm în sfârșit mai multe despre episoadele care vor reprezenta finalul sezonului iar în acest articol vă vom prezenta la ce să vă așteptați, precum și unde puteți viziona ultimele episoade ale TWD S11.

The Walking Dead sezonul 11: când se difuzează ultimele episoade?

Primul episod din sezonul 11 din The Walking Dead va fi difuzat pe 2 octombrie pe AMC și AMC Plus. În ceea ce privește posibilitatea de a viziona The Walking Dead 11 pe streaming, Disney+ găzduiește episoadele în același timp cu debutul din SUA, ultimul sezon din The Walking Dead rulând exclusiv pe Star, care se regăsește pe Disney+. Sezonul 11 este ultimul sezon al serialului și se pare că scenariștii vor face tot ce le stă în putință cu bugetul pentru ultimele episoade. Cu o pregătire atât de lungă până la final, fanii vor fi cu siguranță încântați pe 2 octombrie, mai ales când se pregătesc răsturnări de situație înainte ca serialul să se încheie, așa că notați-vă această dată!

The Walking Dead sezonul 11: numărul de episoade și când se lansează fiecare

Sezonul 11 din The Walking Dead a fost unul dintre cele mai așteptate sezoane din istoria serialului. În parte pentru că este ultimul sezon, dar și din cauza numeroaselor răsturnări de situație care au fost promise. Acesta este alcătuit din 24 de episoade divizate în trei părți. Prima parte a sezonului a fost difuzată din august 2021 până în octombrie 2021 și nu a dezamăgit, cu opt episoade care au fost pline de acțiune și suspans. A doua parte a fost la fel de bună și s-a încheiat în aprilie 2022. Acum, a treia și ultima parte a sezonului este pe cale să înceapă, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum se termină totul. Cu atât de multe în joc, cu siguranță va fi un final interesant. Până acum, sezonul s-a ridicat la înălțimea promisiunilor sale, iar fanii abia așteaptă să vadă cum se termină totul fiindcă nu există nicio îndoială că ultima parte a celui de-al unsprezecelea sezon din The Walking Dead va fi o concluzie epică pentru unul dintre cele mai populare seriale de televiziune.

 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 1 – 22 august
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 2 – 29 august
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 3 – 5 septembrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 4 – 12 septembrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 5 – 19 septembrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 6 – 26 septembrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 7 – 3 octombrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 8 – 10 octombrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 9 – 20 februarie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 10 – 27 februarie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 11 – 6 martie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 12 – 13 martie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 13 – 20 martie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 14 – 27 martie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 15 – 3 aprilie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 16 – 10 aprilie
 • The Walking Dead sezonul 11, episodul 17 – 2 octombrie
 • The Walking Dead sezonul 11, episoadele 18-24 – rămâne a fi stabilit

Trailer

AMC a lansat mai multe trailere pentru The Walking Dead 11, primul cu câteva zile înainte de Comic-Con 2021, iar al doilea în timpul evenimentului. Apoi, la SDCC 2022, a venit rândul unui videoclip promoțional pentru partea a treia. Acesta din urmă poate fi vizionat mai jos:

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Un comentariu

 1. Avatar of Stîngă Magdalena
  Stîngă Magdalena on

  Aștept cu nerăbdare ultimele 8 episoade din sezonul 11 din serialul The walking dead. Sper să apară cât mai repede pe Netflix România.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.