Free cookie consent management tool by TermsFeed

Skullcandy este o marcă de căști foarte apreciată pentru căștile sale colorate și cu aspect unic. Dincolo de aspectul estetic, însă, căștile sale sunt cunoscute și pentru bas-ul puternic și profund care oferă o experiență bună pentru ascultători. În plus, căștile Skullcandy se potrivesc oricărui buget, cu prețuri care variază între 50 și 300 de dolari. Brandul oferă căști in-ear, on-ear și over-ear care sunt potrivite atât pentru utilizarea zilnică, cât și pentru activități mai intense, cum ar fi alergatul sau antrenamentul la sală. În plus, Skullcandy oferă opțiuni wireless pentru cei care preferă să nu fie legați de dispozitivele lor. Astfel, fie că sunteți în căutarea unei noi perechi de căști pentru uz zilnic sau a ceva de luat cu dumneavoastră în următoarea vacanță, Skullcandy este un brand care nu vă lasă la nevoie. Așadar, iată care sunt cele mai bune căști Skullcandy!

Skullcandy Push Active True Wireless

Skullcandy Push Active True Wireless, imagine descriptivă
Skullcandy Push Active sunt ideale pentru sport și fitness. Au un design confortabil și bine construit, cu un grad de rezistență la apă și praf IP55

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști care să rămână la locul lor în timp ce vă antrenați, căștile Skullcandy Push Active True Wireless sunt o opțiune excelentă. Datorită designului lor, este mai puțin probabil să cadă, chiar dacă transpirați. De asemenea, sunt confortabile de purtat și au un grad de rezistență la praf și apă de IP55, așa că nu trebuie să vă faceți griji că se vor deteriora dacă vă prinde ploaia. Cel mai bun avantaj din toate este că sună foarte bine, cu un profil sonor cu bas puternic care te va menține motivat în timpul antrenamentului, ele sunt niște căști wireless potrivite pentru toată lumea.

Căștile au o durată de viață continuă a bateriei de peste nouă ore, iar în husa lor de transport se pot încărca aproximativ 3,4 baterii suplimentare. Din păcate, nu dispun de funcția de anulare activă a zgomotului (ANC) și nu fac o treabă bună în ceea ce privește blocarea zgomotului de fundal, cum ar fi zgomotul redus al motoarelor de autobuz și de avion. Dacă apreciați o performanță mai bună de izolare a zgomotului, ați putea dori să verificați căștile Skullcandy Indy ANC True Wireless, care costă ceva mai mult, dar oferă ANC. Însă, per total, căștile Skullcandy Push Active True Wireless sunt o opțiune bună pentru cei care caută o pereche de căști cu performanțe solide care să fie stabile atunci când se află la antrenament.

Skullcandy Venue Wireless

Skullcandy Venue Wireless, foto poză căști over the ear
Skullcandy Venue Wireless sunt decente pentru navetă și călătorii

Căștile wireless Venue de la Skullcandy sunt unele dintre cele mai bune căști over-ear de pe piață, datorită căptușelii generoase, schemei de control ușor de utilizat și calității excelente a sunetului. Acestea fixează capul suficient de bine pentru a rămâne pe loc în timpul unei activități fizice ușoare și oferă sunet cu niveluri uimitoare de consistență, deși unii utilizatori cu urechi mai mari ar putea să nu le placă cupele relativ mici și potrivirea strânsă. În timp ce durata de viață a bateriei ar putea fi mai bună, acestea sunt totuși o alegere excelentă pentru oricine caută o pereche excelentă de căști Bluetooth over-ear de la Skullcandy.

Funcția ANC le ajută să blocheze o cantitate decentă de zgomot de fundal și, chiar și cu sistemul pornit, ar trebui să vă așteptați la aproximativ 24 de ore de autonomie continuă a bateriei. De asemenea, acestea acceptă împerecherea cu mai multe dispozitive, ceea ce este util dacă doriți să ascultați conținut de pe telefon, rămânând în același timp conectat la computer. Prin urmare, căștile Skullcandy Venue Wireless sunt o opțiune excelentă pentru cei care caută o pereche bună de căști over-ear cu anulare a zgomotului.

Skullcandy Crusher Evo Wireless

Skullcandy Crusher Evo Wireless, imagine descriptivă, culoare neagră
Skullcandy Crusher Evo sunt decent de confortabile, iar durata de viață continuă a bateriei este de peste 34 de ore

Skullcandy Crusher Evo Wireless sunt cele mai bune căști cu bas de la acest brand. Sunt bine făcute și se simt durabile, iar cupele lor din spumă Memory oferă o localizare excelentă a sunetului și izolează suficient de bine pentru a fi bune pentru naveta. Au o schemă de control ușor de utilizat, cu un microfon cu latență foarte scăzută pentru jocuri, iar cursorul lor de bas haptic vă permite să adăugați la muzică cât de mult sau cât de puțin bas doriți. Deși nu au cea mai bună durată de viață a bateriei, sunt totuși o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști cu bas pe care să le folosiți în timp ce vă antrenați sau faceți naveta.

Acestea au o autonomie continuă de peste 34 de ore și pot fi folosite chiar și în mod pasiv cu ajutorul cablului lor TRRS de 1/8″, dacă nu mai aveți baterie. De asemenea, sunt bine construite și decent de confortabile. Singurul dezavantaj este că au o performanță slabă de izolare a zgomotului și le este dificil să blocheze zgomotul ambiental din avion sau metrou. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști Skullcandy pentru a vă bucura de muzică cu bas, căștile Crusher Evo sunt o opțiune excelentă.

Skullcandy Dime 2 True Wireless

Skullcandy Dime 2 True Wireless, poză desctiprivă, căști in ear
Skullcandy Dime 2 sunt destul de confortabile. Nu exercită o presiune prea mare în interiorul urechii și vin cu trei perechi de vârfuri de dimensiuni diferite

Skullcandy Dime 2 True Wireless sunt cele mai bune căști Skullcandy ieftine. Sunt următoarea generație a Skullcandy Dime True Wireless și acum sunt compatibile cu Tile, o aplicație care vă permite să urmăriți căștile dacă le pierdeți. Au un design simplu, un sunet ușor încărcat de bas și o potrivire confortabilă pe urechi, ceea ce le face căști decente pentru o ascultare ocazională de muzică. De asemenea, sunt ușor de utilizat și pot fi controlate în întregime cu butoanele cu care vin, deși va trebui să folosești aplicația Skullcandy pentru a le ajusta setările EQ.

Acestea ar putea face o treabă semnificativ mai bună în ceea ce privește reducerea zgomotului, cum ar fi discuțiile ambientale, dar cel puțin se descurcă bine în a nu deranja persoanele din jurul celui care ascultă muzică la aceste căști. Astfel, în general, căștile Skullcandy Dime 2 True Wireless sunt o alegere bună pentru cei care caută o pereche decentă de căști care să fie foarte ieftine.

Criterii de luat în considerare înainte de a cumpăra căști Skullcandy

Durabilitate

Când vine vorba de căști, durabilitatea este la fel de importantă ca și calitatea sunetului. La urma urmei, la ce sunt bune căștile cu sunet excelent dacă se strică după câteva luni? De aceea, căștile Skullcandy sunt concepute pentru a rezista chiar și celui mai activ stil de viață. Fie că faceți exerciții la sala de sport sau faceți drumeții prin sălbăticie, căștile Skullcandy vor rămâne la locul lor și vor continua să vă redea melodiile preferate. Iar în cazul în care acestea se deteriorează, Skullcandy oferă o garanție care acoperă reparațiile sau înlocuirea. Așadar, atunci când sunteți în căutarea unei noi perechi de căști, asigurați-vă că alegeți o pereche Skullcandy pe care vă puteți baza că va rezista în funcție de activitatea pe care plănuiți să o desfășurați cu acestea.

Noise cancelling

În lumea agitată de astăzi, poate fi dificil să găsești un moment de liniște și pace. Fie că încercați să vă concentrați la serviciu sau să vă relaxați în timpul navetei, zgomotul exterior poate fi o distragere majoră a atenției. Acesta este motivul pentru care căștile cu anulare a zgomotului au devenit atât de populare în ultimii ani. Prin blocarea zgomotelor nedorite, acestea vă permit să vă creați propria oază personală de calm. Căștile Skullcandy sunt cunoscute pentru calitatea excelentă a sunetului, dar nu toate modelele lor se pricep la asta. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști care să vă ajute să vă deconectați de lume, doar unele modele Skullcandy sunt o opțiune excelentă de luat în considerare.

Control

Atunci când alegeți o pereche de căști, ar trebui să luați în considerare dacă acestea au sau nu butoane de control ușor de utilizat. Dacă veți folosi căștile pentru activități precum alergatul sau exercițiile fizice, veți dori o pereche care să vă permită să reglați volumul și să treceți peste piese fără a fi nevoit să umblați cu butoane mici. Unele căști au, de asemenea, butoane de control care vă permit să răspundeți la apeluri telefonice și să activați funcții precum anularea zgomotului. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști pe care să le folosiți în timpul călătoriilor, veți aprecia faptul că aveți butoane de control ușor de găsit și de folosit fără să vă luați ochii de la drum. Astfel, butoanele de control adaugă comoditate și flexibilitate experienței de ascultare, așa că merită să le luați în considerare atunci când alegeți o pereche de căști Skullcandy.

Microfon

Microfonul este un aspect important al căștilor. Dacă microfonul este de calitate slabă, vocea dvs. va suna înăbușit și neclar atunci când comunicați cu ceilalți. Un microfon bun va permite o comunicare clară și concisă, ceea ce este esențial în multe situații, cum ar fi conferințele. În plus, un microfon bun poate fi folosit și pentru a înregistra audio, ceea ce îl face un instrument valoros pentru podcasteri și YouTuberi. Prin urmare, atunci când alegeți o pereche de căști Skullcandy, asigurați-vă că luați în considerare calitatea microfonului. În caz contrar, s-ar putea să rămâneți cu un produs care nu vă satisface nevoile.

Întrebări frecvente

Este Skullcandy un brand bun?

La fel ca multe mărci de căști, Skullcandy oferă o gamă largă de produse la diferite prețuri. Deși modelele lor entry-level sunt destul de accesibile, acestea tind să aibă o calitate de construcție oarecum plastică. Acesta nu este neapărat un lucru rău, deoarece sunt totuși mai bine construite decât unele căști foarte ieftine de pe piață. Cu toate acestea, ele nu tind să se simtă la fel de durabile ca alte modele. În plus, calitatea sunetului căștilor Skullcandy este doar medie. Deși acest lucru poate fi suficient pentru unii ascultători, alții pot fi dezamăgiți.

Sunt căștile Skullcandy compatibile cu iPhone?

Căștile Skullcandy sunt o modalitate excelentă de a te bucura de muzică, dar s-ar putea să te simți îngrijorat de compatibilitatea lor cu iPhone-urile. Din fericire, funcționează cu orice dispozitiv, atât timp cât acesta poate folosi Bluetooth. Așa că puteți folosi cu ușurință căștile! Va trebui doar să vă asigurați că funcția Bluetooth este activată pe telefon, iar apoi puteți împerechea cele două dispozitive. Odată ce sunt împerecheate, veți putea asculta muzică după bunul plac! Așadar, nu-ți face griji cu privire la problemele de compatibilitate – căștile Skullcandy vor funcționa foarte bine cu iPhone-ul tău.

Sunt căștile Skullcandy rezistente la apă?

Deși majoritatea modelelor nu sunt special concepute pentru a fi utilizate în apă, multe dintre căștile Skullcandy sunt rezistente la apă și pot rezista la apă. Cu toate acestea, este important de reținut că nu toate modelele sunt rezistente la apă, așa că este important să verificați specificațiile fiecărui model înainte de a le folosi în condiții de umiditate. În plus, chiar și modelele rezistente la apă pot să nu fie potrivite pentru înot sau pentru alte activități în care ar putea fi expuse la clor sau apă sărată. Pentru aceste activități, cel mai bine este să alegeți o pereche de căști care este special concepută pentru utilizarea în apă.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.