Free cookie consent management tool by TermsFeed

După o lungă așteptare, Disney+ s-a lansat în sfârșit în România! Serviciul de streaming oferă o gamă largă de conținut de la unele dintre cele mai populare producții din lume, printre care Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Dacă te întrebi cum să creezi un cont de Disney Plus, ai ajuns în locul potrivit! Procesul este rapid și simplu așa cum vom vedea în cele de mai jos.

Cum să creezi un cont de Disney Plus în browser?

Vă puteți înscrie pe Disney+ în câțiva pași simpli:

1. Accesați site-ul Disney+ făcând click aici;

2. Apăsați pe opțiunea „Sign In” (ABONEAZĂ-TE ACUM);

Cum să creezi un cont de Disney Plus în România. Pagina principală Disney Plus
Pagina de creare cont Disney+

3. Completați câmpul cu adresa dvs. de e-mail;

Pagina de completare email pe Disney+
Pagina de completare email pe Disney+

4. Analizați termenii serviciului și politica de confidențialitate apoi confirmați dacă sunteți de acord cu acestea;

5. Creați o parolă puternică care să vă permită accesul la Disney+ și apăsați pe „Continue” (Continuă);

Pagina de completare parola pe Disney+
Pagina de completare parola pe Disney+

6. Introduceți informațiile de plată și alegeți abonamentul care vă este mai avantajos (lunar sau anual);

Cum să creezi un cont de Disney Plus în România. Preț abonament Disney Plus
Pagina Disney+ de alegere a unui abonament și forma de plată

După ce ați finalizat acești pași, veți putea accesa cu ușurință tot conținutul Disney preferat;

Cum să creezi un cont de Disney+ în aplicație?

Cum să creezi un cont de Disney Plus în România. Aplicația Disney Plus
Aplicația Disney+

Crearea unui cont Disney+ în aplicație este simplă și durează doar câteva minute. În primul rând, accesați Apple App Store sau Google Play Store și descărcați aplicația Disney+. Apoi, deschideți aplicația și selectați SIGN UP NOW. Vi se va cere să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă. Apoi, alegeți tipul de abonament și efectuați o achiziție în aplicație. În cele din urmă, acceptați Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate. După ce ați finalizat toți pașii, contul dvs. va fi creat și veți putea începe să vedeți filme și seriale pe Disney+!

Cum să creezi un cont de Disney Plus pe TV?

Disney+ pe TV
Disney+ pe TV

Pentru a vă crea un cont de Disney+ pe televizor, trebuie să accesați magazinul de aplicații al acestuia și să descărcați aplicația Disney+. După ce ați descărcat și ați deschis aplicația, selectați SIGN UP NOW. Apoi, introduceți adresa dvs. de e-mail și creați o parolă. După ce v-ați creat contul, puteți face o achiziție în aplicație și puteți selecta START WATCHING.

Preț abonament Disney Plus 2024

Începând cu data de 6 decembrie 2023, prețul abonamentului Disney Plus s-a modificat. Acesta a crescut de la 29,99 LEI la 36,99 LEI pe lună, ajungând la un total de 369,90 LEI pe an. Astfel, pentru clienții care aleg un abonament anual, se scutesc 2 luni de plată.

Pentru clienții care nu s-au decis încă să opteze pentru un abonament anual, serviciul se reînnoiește automat în fiecare lună și poate fi anulat în orice moment. Indiferent de momentul în care abonamentul se anulează, accesul pe platformă va fi disponibil până la data la care expiră.

De ce ar trebui să-ți creezi un cont de Disney+?

Dacă vă plac filmele și serialele, atunci ar trebui să vă înregistrați neapărat pe Disney Plus. Nu numai că veți avea acces la toate cele mai recente lansări din francizele Disney, Star Wars și Pixar, dar veți putea viziona și filme și emisiuni TV clasice pe care poate le-ați ratat. Și dacă vă îngrijorează costul, nu vă faceți griji – Disney Plus are un preț foarte rezonabil, mai ales dacă îl comparați cu alte platforme de streaming.

De altfel, dacă sunteți în căutarea unui serviciu cuprinzător care să ofere câte ceva pentru toată lumea, Disney Plus este o alegere foarte potrivită. Pe lângă o selecție impresionantă de filme și emisiuni TV clasice Disney, serviciul oferă, de asemenea, conținut original exclusiv, precum The Mandalorian și WandaVision. În plus, având în vedere că noi titluri sunt adăugate în permanență, există întotdeauna ceva nou de vizionat.

În plus, cel mai bun lucru este că Disney Plus poate fi accesat de pe aproape orice dispozitiv și sisteme de operare la care vă puteți gândi, inclusiv: iPhone, telefoane Android, Amazon Fire Tablet, Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Amazon Fire TV Stick, televizoare webOS, televizoare LG, televizoare Sony, televizoare Hisense, Nvidia Shield, dispozitive de streaming Roku, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC-uri și televizoare Apple.

Cum se crează un profil pe Disney+?

Pagina de profiluri Disney+
Pagina de profiluri Disney+
  1. Selectați pictograma profilului dumneavoastră. Pe un browser web, aceasta se află în partea dreaptă sus. Pe telefonul mobil, se află în dreapta jos. Pe smart TV, navigați spre stânga și se află în partea de sus a meniului.
  2. Selectați Add profile (Adăugare profil). Este posibil să fie necesar să introduceți parola dacă este activată protecția profilului.
  3. Alegeți un avatar pentru a reprezenta profilul. Puteți schimba acest lucru mai târziu, dacă doriți.
  4. Introduceți un nume de profil.
  5. Opțional, dacă acest profil este pentru un copil, activați „Kid’s profile” (Profilul copilului). Acesta este un profil cu conținut adaptat copiilor și o interfață simplificată.
  6. Selectați Save (Salvare).
  7. Spre final, Disney+ vă poate solicita să vă setați clasificarea conținutului în funcție de vârstă pentru a putea afișa ceea ce doriți în mod corespunzător.

Ce producții disponibile pe platforma de streaming recomandăm?

La doar 369,90 lei pe an, Disney+ este una dintre cele mai accesibile platforme de streaming disponibile. Iar cu o bibliotecă de peste 500 de filme și 7.500 de episoade TV, există ceva de care toată lumea se poate bucura.

Prin urmare, cu atât de multe filme grozave din care puteți alege, este greu să știți de unde să începeți cu Disney+. Filmele Frozen sunt, evident, o alegere populară pentru copii, la fel ca și animațiile clasice precum Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Pentru copiii ceva mai mari, categoria Pixar oferă câteva animații 3D grozave, precum Toy Story și The Incredibles și, bineînțeles, există, de asemenea, popularele remake-uri live-action ale unor clasici precum The Lion King și Aladdin.

Dacă sunteți un fan al filmelor cu supereroi, veți găsi un catalog extins cu toate filmele Marvel, precum Răzbunătorii, Eternii şi Gardienii Galaxiei, Căpitanul America, Thor, Omul de Oţel, Hulk, Doctor Strange, Căpitanul Marvel, etc. În caz că îndrăgiți tot ceea ce înseamnă Războiul Stelelor, Disney+ oferă pe lângă populara serie Mandalorian și Obi-Wan Kenobi.

În plus, există documentarele National Geographic Povestea lui Jacques Cousteau, Apollo – Misiune pe Lună, Secretele balenelor și multe altele iar STAR, care oferă animații pentru adulți precum Familia Mea Dementă, Familia Simpsons, Futurama și filme precum Death on the Nile, este și ea secțiunea perfectă pentru divertisment de calitate.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.