Free cookie consent management tool by TermsFeed

Universul Cinematografic Marvel se extinde și mai mult începând cu data de 26 iulie 2024, atunci când filmul Deadpool 3 va fi lansat în cinematografe. Data evenimentului s-a schimbat de multe ori de-a lungul timpului, însă acum că s-a oficializat, fanii sunt foarte nerăbdătorii să revadă două dintre cele mai iubite personaje.

Deadpool 3 este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2024. Filmările au fost încheiate la finalul anului 2023, iar trailerul oficial a fost dezvăluit la Super Bowl pe data de 11 februarie.

Când apare Deadpool 3?

Așa cum am menționat mai sus, Deadpool 3 se va lansa în cinematografe pe data de 26 iulie. Între timp, publicul britanic va aștepta cu o zi mai puțin, deoarece ecranizarea va fi dezvăluită pe 25 iulie în Marea Britanie.

Primele două filme din serie pot fi vizionate pe Disney Plus, astfel că ne așteptăm ca și cea de-a treia parte să apară pe platforma de streaming online după ce va dispărea din cinematografe.

Care este trailerul oficial pentru Deadpool 3?

Trailerul pentru film fost dezvăluit pentru prima dată în acest an, mai exact pe 11 februarie 2024. Fanii au putut să se bucure de primele secvențe ale unuia dintre cele mai așteptate filme în timpul pauzei de la Super Bowl.

Mai multe personaje care au luat parte la celelalte filme din serie au fost prezentate, în timp ce Wolverine nu a apărut decât în două cadre scurte, mărind suspansul pentru momentul lansării proiectului.

Despre ce va fi Deadpool 3?

Chiar dacă trailerul oficial a apărut, acesta nu oferă foarte multe informații despre poveste. Cu toate acestea, sinopsisul oficial al filmului sugerează faptul că Wolverine și Deadpool își intersectează drumurile și decid să colaboreze pentru a învinge un dușman comun.

În 2022, Hugh Jackman, actorul care îl interpretează pe Wolverine a declarat că acțiunea din Deadpool 3 este plasată înainte de evenimentele din filmul Logan (2017). Jackman a declarat faptul că această experiență va fi unică pentru personajul său. De asemenea, în același an, protagonistul era de părere că filmările pentru Deadpool 3 vor fi probabil cele mai distractive dintre toate proiectele la care acesta a luat parte.

Cum se întoarce Logan?

Cu toții suntem curioși să aflăm în ce fel va fi readus personajul Logan în cea de-a treia parte a seriei. Echipa de producție își dorește ca prezența lui Logan să fie o surpriză totală, acesta având doar apariții scurte în trailerul oficial. Deși acest lucru este încă un secret, ne gândim că filmul poate aborda o poveste similară cu cea din Spider-Man: No Way Home și universurile multiple. În acest fel, Deadpool ar putea pătrunde printr-un portal care să-l transporte într-un univers în care Logan este încă în viață, chiar dacă acesta a murit în ultimul său film.

Chiar și așa, acest lucru este doar o presupunere și rămâne de văzut cum va fi abordată povestea cu adevărat pe data de 26 iulie.

Cine face parte din distribuție în Deadpool 3?

Bineînțeles că din distribuția filmului Deadpool 3 vor face parte actorii care i-au interpretat inegalabil pe Deadpool și Wolverine în celelalte filme, și anume Ryan Reynolds și Hugh Jackman. Pe lângă aceștia, mai sunt confirmați și alți actori care se vor reîntoarce în rolurile lor, precum: Leslie Uggams, Karan Soni, Morena Baccarin și mulți alții.

Pe lângă personajele deja cunoscute, Deadpool 3 va conține și câteva nume noi printre care se numără Emma Corrin și Jennifer Garner

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.