Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul acesta, cele mai cunoscute platforme de streaming și cinematografele din întreaga lume se pregătesc să găzduiască unele din cele mai bune filme ce urmează să apară în 2024. Producțiile sunt foarte diversificate și dezvăluie ecranizări care continuă succesele anterioare sau care inovează prin originalitate.

Astfel, acest an se anunță a fi unul deosebit pentru cinefili, cu noi povești captivante și aceleași talente remarcabile care au creat mari așteptări pentru lista de filme ce urmează să apară în 2024.

Lisa Frankenstein – 9 februarie 2024

Inspirată de romanul gotic a lui Mary Shelley, Zelda Williams își face debutul în regie cu o comedie romantică care poate fi totodată și înfricoșătoare. Kathryn Newton este protagonista acestui film, care joacă rolul unei liceene. Fiind pasionată de cultura gotică, aceasta readuce la viață un cadavru, interpretat de Cole Sprouse.

Filmul va avea premiera în cinematografe pe data de 9 februarie și rămâne de văzut dacă reinterpretarea va fi pe placul spectatorilor.

This Is Me…Now: The Film – 16 februarie 2024

Atât următorul film, cât și următorul album semnat Jennifer Lopez vor fi lansate pe data de 16 februarie 2024. Ecranizarea redă o lume ficțională, bazată pe viața amoroasă a protagonistei, cu multe efecte vizuale și dansuri elaborate specifice artistei.

Co-scenarist al producției este Ben Affleck, care este de așteptat să joace în mai multe scene, datorită poveștii tumultoase de dragoste pe care cei doi au trăit-o de-a lungul anilor. Se așteaptă ca proiectul să se încadreze în topul celor mai bune filme ce urmează să apară în 2024, cu premiera pe Amazon Prime Video.

Drive-Away Dolls – 23 februarie 2024

Margaret Qualley și Geraldine Viswanathan sunt protagonistele unuia dintre cele mai așteptate filme ce urmează să apară în 2024. Proiectul surprinde esența unei pelicule jucăușe cu personaje gay, dar și cu multă acțiune.

Jamie și Marian pornesc într-o vacanță spre Tallahassee, în încercarea de a-și repara relația. Evenimentele iau o turnură neașteptată în momentul în care cele două primesc o mașină greșită de la firma de închirieri, un automobil destinat unor criminali. Comedia este așteptată pe data de 23 februarie în cinematografe.

Dune 2 – 1 martie 2024

Continuarea filmului Dune face parte dintre cele mai mari producții care au fost amânate de greva scriitorilor din anul 2023. Fanii sunt nerăbdători să-și vadă personajele preferate din această serie, mai exact pe Timothée Chalamet și Zendaya, însă entuziasmul merge și către noii veniți, în frunte cu Austin Butler.

Filmul va avea premiera pe data de 1 martie în cinematografe, iar producția are suficient material pentru a continua.

Road House – 21 martie 2024

Din lista de filme ce urmează să apară în 2024 face parte și Road House, o reinterpretare a celebrei ecranizări cu același titlu din 1989. Jake Gyllenhaal face parte din distribuție ca personaj principal. Acesta joacă rolul unui fost luptător UFC care își pune în evidență abilitățile surprinzătoare de luptă.

Starul UFC Conor McGregor va fi, de asemenea, prezent, iar ecranizarea va fi lansată pe Amazon Prime în data de 21 martie.

Mickey 17 – 29 martie 2024

După succesul avut cu Parasite, Bong Joon Ho revine cu o adaptare a romanului SF Mickey7, de Edward Ashton. Filmul spune povestea unui explorator spațial, interpretat de Robert Pattinson. Din cauza faptului că misiunile sale sunt foarte periculoase, Mickey știe că este posibil să moară, doar că de fiecare dată când acest lucru se întâmplă, un alt Mickey este regenerat, reluându-și activitatea de unde a rămas.

Filmul, al cărui titlu este schimbat cu numărul 17 în loc de 7, sugerează faptul că ideea de clonare poate fi repetată de mai multe ori decât în roman. Ecranizarea nu are momentan o dată de lansare exactă, însă existe surse care speculează că va apărea în cinematografe pe 29 martie.

Challengers – 26 aprilie 2024

Este imposibil ca Zendaya să nu joace în cele mai așteptate filme ce urmează să apară în 2024. Starul din Dune 2 interpretează o jucătoare profesionistă de tenis, care este forțată să rămână la stadiul de antrenor, în urma unei accidentări.

Căsătorită, de asemenea, tot cu un jucător profesionist din cadrul aceluiași sport, protagonista își înscrie soțul într-un eveniment numit Challenger, pentru a pune capăt seriei sale actuale de înfrângeri. Însă concurentul acestuia este chiar fostul iubit al soției sale, iar între cei doi se naște o rivalitate care nu are legătură doar cu terenul de joc. Ecranizarea va fi lansată pe 26 aprilie în cinematografe.

Back to Black – 10 mai 2024

Marisa Abela o interpretează în acest film pe Amy Winehouse. Proiectul înfățișează o dramă biografică, bazată pe viața regretatei cântărețe.

De la moștenirea sa, la cariera muzicală și viața romantică, Back to Black este unul dintre cele mai așteptate filme ce urmează să apară în 2024, cu premiera pe 10 mai în cinematografe.

Ballerina – 7 iunie 2024

Filmul Ballerina reprezintă o peliculă care derivă din universul lui John Wick. Această ecranizare prezintă evenimentele care au avut loc înainte de acțiunea desfășurată în John Wick: Chapter 4, apărută în anul 2023.

Acum, un an mai târziu, Keanu Reeves se află din nou în distribuția unei producții, dezvoltate din seria care l-a consacrat. Producția este așteptată în cinematografe pe data de 7 iunie.

Inside Out 2 – 14 iunie 2024

După succesul pe care Pixar l-a avut personificând cele mai puternice emoții (Bucuria și Tristețea), celebrul studio de animație revine cu o continuare a filmului Inside Out după aproape un deceniu. De această dată, personajul principal, Riley, este acum o adolescentă care se confruntă cu o nouă emoție, și anume Anxietatea.

Filmul este unul foarte relevant, raportându-se foarte bine la adolescenții, tinerii, dar și adulții din ziua de azi care se confruntă cu acest sentiment. Animația va fi disponibilă în cinematografe din data de 14 iunie.

A Quiet Place: Day One – 28 iunie 2024

O altă producție inclusă pe lista de filme ce urmează să apară în 2024 este cea de-a treia parte din seria A Quiet Place. În timp ce primele două ecranizări s-au concentrat asupra familiei Abbott și pe lupta pentru supraviețuire dintr-o lume invadată de monștri, filmul din 2024 va aduce în scenă noi personaje.

Datorită titlului, se crede că această peliculă marchează evenimentele incipiente, din ziua în care invazia a început pe Pământ. Filmul este așteptat în cinematografe, începând cu data de 28 iunie.

Deadpool 3 – 26 iulie 2024

Continuarea seriei Deadpool nu are încă un titlu stabilit, însă ne putem raporta la acest film ca la Deadpool 3 pentru moment. Cu Ryan Reynolds în rolul lui Deadpool și Hugh Jackman în rolul lui Wolverine, acesta este fără îndoială unul din cele mai așteptate filme ce urmează să apară în 2024.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre producție, ceea ce adaugă și mai mult suspans, mai ales că acesta este singurul film din Universul Cinematografic Marvel care va fi lansat în cinematografe anul acesta, mai exact pe data de 26 iulie.

Beetlejuice 2 – 6 septembrie 2024

Tim Burton se întoarce din lumea de dincolo alături de membrii distribuției originale, Michael Keaton, Winona Ryder și Catherine O’Hara. Grupului i se mai adaugă bine-cunoscuta Jenna Ortega (din serialul Wednesday) și Willem Dafoe. Cu o notă de 7.5 pe IMDb pentru prima parte, Beetlejuice 2 revine în aceeași manieră.

Fanii sunt entuziasmați și nu este de mirare că ecranizarea ecranizarea face parte din cele mai așteptate filme care urmează să apară în 2024, după atât de mult timp de la lansarea primei părți. Acesta este așteptat în cinematografe pe data de 6 septembrie.

Joker: Folie à Deux – 24 octombrie 2024

Joker a fost unul din cele mai bune filme lansate în anul 2019. Grație succesului primei părți, era imposibil ca Harley Quinn să nu fie introdusă în cea de-a doua.

Joker: Folie à Deux este anunțat ca un musical, ceea ce nu este exclus, având în vedere că Lady Gaga face parte din distribuție, ca protagonistă. Vom vedea cât de bine se potrivesc cei doi actori pe marele ecran, începând cu data de 24 octombrie.

Gladiator 2 – 22 noiembrie 2024

O altă continuare surprinzătoare din seria de filme ce urmează să apară în 2024 este Gladiator 2. Nu există foarte multe informații despre poveste, însă știm că regizorul Ridley Scott se întoarce alături de Connie Nielsen și Derek Jacobi.

De asemenea, din distribuție vor mai face parte și Joseph Quinn, Denzel Washington, Pedro Pascal și Fred Hechinger. Cu atât de mulți actori de renume, ecranizarea este foarte așteptată, debutând în cinematografe pe data de 22 noiembrie.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.