Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul acesta aduce o mulțime de schimbări în sfera de filme și seriale ce urmează să apară în 2024. După ce un număr foarte mare de proiecte au fost amânate din cauza grevei din 2023, acestea o să revină cu forțe proaspete în perioada care urmează.

Toată lumea așteaptă producții noi, care să le acapareze rapid atenția, dar mai ales continuări ale seriilor deja îndrăgite. Chiar dacă vorbim de regizori și actori debutanți sau unii de mult consacrați în domeniu, acest an anunță seriale extrem de așteptate, pentru care publicul nu poate fi altfel decât recunoscător.

Griselda – 25 ianuarie, Netflix

Sofia Vergara aduce la viață personajului Griseldei Blanco din noua serie originală Netflix. Acest serial își va concentra atenția asupra protagonistei, care se folosește de farmecul său pentru a deveni cel mai mare traficant din Columbia. Fiind vorba de același producător, oare va fi mai bun decât Narcos și Narcos: Mexico?

Serialul este așteptat pe Netflix din data de 25 ianuarie, iar din distribuție vor mai face parte: Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito și Carolina Giraldo.

Expats – 26 ianuarie, Amazon Prime Video

După succesul pe care Lulu Wang l-a avut în 2019 cu filmul The Farewell, regizoarea se întoarce la început de 2024 cu un nou serial. Inspirat din romanul The Expatriates a lui Janice Y.K. Lee, serialul urmărește viața a trei femei care provin din medii diferite.

Toate se mută din America în Hong Kong, unde evenimentele trecutului le influențează viitorul și le aduc împreună. Din distribuție fac parte Nicole Kidman, Sarayu Blue, Ji-young Yoo și mulți alții, iar producția promite a fi unul din cele mai bune seriale ce urmează să apară în 2024.

Masters of the Air – 26 ianuarie, Apple TV+

Drama de război care va debuta pe Apple TV+ începând cu 26 ianuarie se bazează pe cartea lui Donald L. Miller. Numită în același fel, unul din cele mai dramatice seriale ce urmează să apară în 2024 urmărește bărbații din Grupul de Bombardament 100.

Aceștia au contribuit la distrugerea Germaniei naziste a lui Hitler, confruntându-se cu adversarii la o distanță foarte mare față de pământ. Austin Butler se va remarca în foarte multe proiecte în acest an, iar Masters of the Air este unul dintre ele. Alături de el vor mai juca Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law.

Mr. & Mrs. Smith – 2 februarie, Amazon Prime Video

Unul din cele mai așteptate seriale ce urmează să apară în 2024 reprezintă o reinterpretare a faimosului film din 2005 cu Brad Pitt și Angelina Jolie. Această versiune prezintă doi spioni care trebuie să lucreze împreună, jucând rolul unui cuplu căsătorit. Cu fiecare misiune pe care o duc la capăt, cei doi se obișnuiesc atât de mult cu noua viață, încât uită că relația lor face parte din job.

Donald Glover și Maya Erskine sunt protagoniștii, cărora li se alătură Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman, Billy Campbell și mulți alții.

Curb Your Enthusiasm (Sezonul 12) – 4 februarie, HBO

Chiar dacă fiecare sezon din această serie poate fi considerat drept ultimul, sezonul 12 este cel care va închide acest proiect. Există elemente care leagă un sezon de celălalt, însă serialul are în mare parte un caracter episodic. Astfel, în mare măsură, episoadele pot fi urmărite aleatoriu și nu neapărat în ordine.

Distribuția îi va include, bineînțeles, pe Larry David, Tracey Ullman, Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson, Vince Vaughn.

One Day – 8 februarie, Netflix

Bazat pe romanul de dragoste al lui David Nicholls, Emma Morley și Dexter Mayhew trăiesc o poveste de iubire. Cei doi își petrec noaptea absolvirii împreună în 1988, după care viața îi trimite pe căi separate. Cu toate acestea, cei doi decid să se întâlnească doar o dată pe an, în exact aceeași zi. Oare cum va evolua relația lor?

Unul din cele mai romantice seriale ce urmează să apară în 2024 pe Netflix îi are în distribuție pe Leo Woodall, Ambika Mod, Essie Davis, Tim McInnerny, Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson și Toby Stephens.

The New Look – 14 februarie, Apple TV+

Și acest proiect din lista de seriale ce urmează să apară în 2024 implică un subiect interesant. În timpul celui de-al doilea război mondial, celebrul designer Christian Dior este pe cale să-și lanseze noua colecție. Însă pe măsură ce popularitatea acestuia crește, Coco Chanel începe să piardă teren.

Ben Mendelsohn, Juliette Binoche, Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer și Claes Bang vor lua parte la drama istorică despre lansarea modei în această nouă producție.

Fallout – 12 aprilie, Amazon Prime Video

Un alt joc video va fi adaptat într-unul din multele seriale ce urmează să apară în 2024. Acțiunea din Fallout are loc într-un Los Angeles post-apocaliptic din viitor. La 200 de ani după ce un război nuclear a distrus omenirea, locuitorii subterani încearcă să reconstruiască orașul de la zero.

Printre actorii care vor aduce personajele la viață se numără Ella Purnell, Aaron Moten și Walton Goggins.

Bridgerton (Sezonul 3) – 16 mai și 13 iunie, Netflix

Unul dintre cele mai așteptate seriale ce urmează să apară în 2024 este Bridgerton. După ce primele 2 sezoane au avut un succes imens, povestea continuă. De această dată, membrul familiei Bridgerton pe care se va pune accentul este nimeni altul decât Colin. Vom urmări îndeaproape acest sezon format din două părți, cu atenție sporită asupra lui Colin și Penelope.

Având în vedere că seria de cărți Bridgerton este formată din 8 volume, serialul are suficient material să continue. Voi ce credeți? Va ajunge până la sezonul 8? Noi sperăm că da!

House of the Dragon (Sezonul 2) – August 2024, HBO

Noul serial cu dragoni și-a creat repede un public de încredere. După ce Game of Thrones s-a încheiat, fanii au primit cu entuziasm vestea că un nou serial cu aceeași temă se va lansa curând. Chiar dacă personajele sunt complet schimbate, House of the Dragon prezintă evenimentele de dinaintea primului sezon din Game of Thrones.

Unul din serialele ce urmează să apară în 2024 va avea premiera undeva în luna august. Printre alții, distribuția îi va include pe Emma D’Arcy ,Matt Smith, Olivia Cooke, Rhys Ifans, Eve Best, Steve Touissant, Fabien Frankel.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.