Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul 2024 anunță multe seriale care așteaptă să debuteze, dar și serii extrem de populare care vor reveni cu sezoane noi. Wednesday, Emily in Paris și Young Royals sunt doar câteva dintre titlurile pe care fanii le așteaptă cu nerăbdare pentru a afla ce se va întâmpla în continuare.

Platforma de streaming Netflix conține foarte multe producții proprii, care au impresionat publicul larg și cu siguranță vor continua să o facă. Astfel, acest an promite să fie unul plin de mister, dramă și acțiune pe care abonații îl vor petrece alături de cele mai așteptate seriale Netflix din 2024.

Heartstopper Sezonul 3

După succesul avut cu primul sezon, Netflix nu a așteptat mult timp până să anunțe producția următoarelor două sezoane. Serialul se bazează pe romanele grafice scrise de Alice Oseman. Astfel, povestea are destul material, astfel încât poate continua chiar și după cel de-al treilea sezon.

Finalul sezonului 2 Heartstopper a indicat viitoare provocări, atât individuale, cât și de cuplu, motiv pentru care fanii seriei sunt nerăbdători să afle continuarea. Netflix nu a stabilit încă o dată de lansare pentru cel de-al doilea sezon, însă acesta este preconizat să se lanseze în 2024.

Dead Boy Detectives

Dead Boy Detectives urmărește povestea lui Charles Rowland și Edwin Paine, care au opțiunea de a trece în viața de apoi atunci când mor sau să rămână pe pământ și să investigheze crimele supranaturale. Cu accentul pus pe cea de-a doua variantă, serialul promite a fi unul plin de umor, acțiune și ființe supranaturale.

Bazat pe personajele create de Neil Gaiman, un autor de fantezie, serialul are deja o bază solidă de fani și urmează să aibă premiera pe data de 25 aprilie.

Emily In Paris Sezonul 4

Lily Collins se întoarce în rolul personajului principal din Emily in Paris, urmărind povestea clasică a unei tinere pe care cariera o duce în Orașul Dragostei. Mai mult, după finalul sezonului 3, continuarea promite și mai mult romantism.

Fanii își doresc să vadă cum se va desfășura mai departe triunghiul amoros dintre Emily, Camille și Gabriel. Cu toate acestea, fanii vor mai avea de așteptat, deoarece se speculează că sezonul 4 din Emily in Paris ar putea fi lansat pe Netflix abia în luna decembrie a anului 2024.

Young Royals Sezonul 3

Young Royals urmărește povestea de dragoste dintre Prințul Wilhelm și Simon Eriksson la internatul Hillerska. De data aceasta, în 2024, serialul va ajunge la o concluzie cu sezonul al treilea, deoarece va fi și ultimul. Lisa Ambjörn a declarat pentru Vogue că a privit dintotdeauna acest proiect ca fiind împărțit în trei părți și că finalul a fost clar încă de la început.

Astfel, fanii se pot bucura de faptul că povestea se va desfășura exact așa cum a fost stabilită, sperând la un final puternic. Toate acestea vor fi însă confirmate începând cu luna martie a anului 2024, când ultimul sezon va fi lansat.

One Day

Exact la timp pentru sezonul de Valentine’s Da, One Day face parte dintre cele mai așteptate seriale Netflix din 2024. Acțiunea îi are la bază pe Emma și Dex care petrec o noapte împreună la absolvirea facultății și stabilesc să se întâlnească o dată pe an după această întâmplare.

Inspirată din romanul cu același nume scris de David Nicholls, povestea a fost adaptată anterior într-un film cu Anne Hathaway și Jim Sturgess. Cu toate acestea, seria promite o nouă interpretare a cronologiei, cu o diferență de un an între fiecare episod. Seria va debuta pe Netflix pe data de 8 februarie.

Cobra Kai Sezonul 6

Cobra Kai este un serial creat de YouTube Red care a fost achiziționat de către Netflix după cel de-al doilea sezon. Serialul este un spin-off al celebrului film Karate Kid și menține vie rivalitatea dintre Johnny  Lawrence si Daniel LaRusso. Astfel, trăind toată viața în umbra lui Daniel, Johnny decide să-și deschidă propriul dojo, pentru a preda arte marțiale copiilor.

Netflix a anunțat oficial faptul că sezonul 6 va fi și cel final. După succesul masiv pe care show-ul l-a avut de-a lungul a 5 sezoane, această ultimă parte are trebui să rezolve mai multe rivalități, motiv pentru care se află pe lista cu cele mai așteptate seriale Netflix din 2024. Chiar dacă entuziasmul depășește limitele, ultimul sezon nu are încă o dată stabilită de lansare.

Griselda

Un nou serial de crimă va fi lansat în ianuarie 2024, cu Sofía Vergara în rolul principal. Griselda Blanco este considerată regina columbiană a drogurilor, iar serialul adaptează viața acesteia din poziția de traficant de mare succes.

Se anticipează că serialul va ajunge să fie rapid îndrăgit de către public, din distribuție făcând parte și Martín Fajardo, Jose Velazquez, Orlando Pienda, Martín Rodríguez și Juliana Aidén Martinez. Noul show care face parte din cele mai așteptate seriale Netflix din 2024 este programat să debuteze pe data de 25 ianuarie.

Bridgerton Sezonul 3

Așteptat deja de mult timp, sezonul 3 din Bridgerton va apărea anul acesta. Povestea îi va avea drept protagoniști pe Colin Bridgerton și Penelope Featherington și va fi împărțită în două părți, cu date de lansare diferite.

După succesul celorlalte două sezoane și datorită celor mai recente evenimente petrecute în cadrul seriei, Bridgerton se află în topul restrâns al celor mai așteptate seriale Netflix din 2024. Cele două părți ale poveștii vor fi lansate la diferență de o lună, respectiv pe 16 mai și 13 iunie.

Wednesday Sezonul 2

Jenna Ortega se va întoarce în curând pe Netflix în rolul lui Wednesday Addams, după interpretarea sa uimitoare din 2022. Popularitatea lui Wednesday se datorează în mare parte interpretării magistrale a personajului principal și a replicilor sale lipsite de emoții.

Filmările pentru sezonul 2 vor începe în aprilie 2024, dar cu toate acestea, se speculează că producția ar putea fi lansată foarte devreme, mai exact în luna noiembrie a acestui an. Cu toate acestea, nu ar fi surprinzător să avem parte de o amânare până în 2025.

Avatar: Ultimul Maestru al Aerului

Serialul Avatar: Ultimul Maestru al Aerului a fost mult timp în dezvoltare și a fost adus în centrul multor discuții. Este intrigant faptul că Netflix a ales să adapteze un serial animat atât de iubit, cu o marjă de fani care abia așteaptă să vadă ecranizarea.

Astfel, Avatar se află printre cele mai așteptate seriale Netflix din 2024, cu data de lansare stabilită pe 22 februarie.

Lista cu cele mai așteptate 10 seriale Netflix din 2024 se oprește aici. Se poate observa faptul că entuziasmul fanilor este justificat, atât pentru titlurile care vor fi pentru prima dată incluse în biblioteca variată a platformei, dar și pentru cele deja cunoscute.

Unele producții au data de lansare chiar în prima lună a acestui an, în timp ce pentru alte seriale, fanii vor trebui să fie mai răbdători. Cu toate acestea, putem considera 2024 un an de succes pe plan cinematografic.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.