Free cookie consent management tool by TermsFeed

Procesul de redirecționare apeluri Vodafone este utilizat în mod normal pentru ca apelurile să fie transferate către un alt număr de telefon sau către căsuța vocală. După ce această operațiune este efectuată, toate apelurile vor ajunge către noua adresă care a fost selectată.

Oamenii aleg să folosească această funcție din diferite motive. Spre exemplu, atunci când pleacă în călătorii sau când intervin situații urgente în care nu pot prelua sau înregistra apelurile de pe telefonul obișnuit. De asemenea, dacă un utilizator își înlocuiește telefonul sau deține mai multe dispozitive, redirecționarea permite ca oricare dintre acestea să fie folosit.

Cum se activează funcția de redirecționare apeluri Vodafone?

Este foarte simplu să beneficiezi de multiplele tipuri de redirecționare apeluri Vodafone. Pentru acest lucru, operatorii trebuie să introducă anumite coduri speciale în telefoanele lor. Bineînțeles, acest proces de activare variază în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui utilizator.

Astfel, pentru redirecționare apeluri Vodafone se va introduce codul:

 • **21* urmat de numărul de telefon către care vrei ca apelurile să fie redirecționate, urmat de tasta # și tasta de apel;

Pentru redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul este ocupat se va introduce codul:

 • **67* urmat de numărul de telefon către care vrei ca apelurile să fie redirecționate, urmat de tasta # și tasta de apel;

Pentru redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul are telefonul închis sau nu are semnal se va introduce codul:

 • **62* urmat de numărul de telefon către care vrei ca apelurile să fie redirecționate, urmat de tasta # și tasta de apel;

Pentru redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul nu răspunde se va introduce codul:

 • **61* urmat de numărul de telefon către care vrei ca apelurile să fie redirecționate, urmat de tasta # și tasta de apel;

În urma oricărei dintre operațiunile de mai sus, toate apelurile primite vor fi redirecționate automat către numărul de telefon selectat. Funcția de redirecționare apeluri Vodafone se activează gratuit și poate fi folosită de toți clienții acestui operator.

Redirecționare apeluri Vodafone. cum se activează și cum se dezactivează

Cum se dezactivează funcția de redirecționare apeluri Vodafone?

În cazul în care nu mai aveți nevoie de această opțiune, dezactivarea funcției se realizează la fel de ușor. Se folosește exact același cod prin care funcția a fost activată, însă cu mici modificări. Se va introduce „## codul care a activat funcția #” urmat de tasta de apel, astfel:

Pentru dezactivare redirecționare apeluri Vodafone se va introduce codul:

 • ##21# urmat de tasta de apel;

Pentru dezactivare redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul este ocupat se va introduce codul:

 • ##67# urmat de tasta de apel;

Pentru dezactivare redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul are telefonul închis sau nu are semnal se va introduce codul:

 • ##62# urmat de tasta de apel;

Pentru dezactivare redirecționare apeluri Vodafone, atunci când apelantul nu răspunde se va introduce codul:

 • ##61# urmat de tasta de apel;

După ce codul de dezactivare a redirecționării apelurilor a fost introdus, iar procesul s-a finalizat cu succes, telefonul mobil va reveni la vechile configurări.

Ce tipuri de redirecționare apeluri Vodafone există?

După cum am văzut mai sus, există 4 tipuri de redirecționare apeluri Vodafone, și anume:

 • Redirecționare automată pentru toate apelurile primite;
 • Redirecționare automată atunci când numărul apelat este ocupat. În momentul în care utilizatorul se află deja într-o convorbire, apelul va fi redirecționat către un alt număr de telefon valid;
 • Redirecționarea apelurilor atunci când utilizatorul are telefonul închis sau nu are semnal;
 • Redirecționarea apelurilor atunci când utilizatorul nu răspunde. În acest caz, redirecționarea se face după o anumită perioadă de timp în care telefonul a sunat, iar apelul nu a fost preluat.

Cum se mai poate activa funcția de redirecționare apeluri Vodafone?

În cazul în care nu te descurci cu lista de coduri sau ți se pare prea complicat, poți intra în legătură directă cu un operator. Acesta te va ajuta să modifici setările funcției.

De asemenea, există posibilitatea ca această operațiune să dureze ceva mai mult timp, în comparație cu modalitatea rapidă oferită de coduri. După cum bine știm, operatorii telefonici primesc foarte multe apeluri din partea clienților, iar disponibilitatea lor este limitată.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.