Free cookie consent management tool by TermsFeed

Astăzi, 17 ianuarie 2024, toate privirile pasionaților de tehnologie se îndreaptă către San Jose, California, unde va avea loc mult așteptatul eveniment anual Samsung Galaxy Unpacked. Fixat pentru ora 20:00, ora României, acest eveniment se anunță a fi un moment definitoriu în evoluția smartphone-urilor Samsung.

Unde poți vedea live evenimentul Samsung Galaxy Unpacked din acest început de an?

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2024 va fi transmis în direct, începând cu ora 20:00, și poate fi urmărit în mai multe moduri:

  1. Site-ul Oficial Samsung: Puteți accesa site-ul oficial Samsung pentru a urmări evenimentul în direct.
  2. Canalul YouTube Samsung: Samsung va transmite evenimentul și pe canalul său oficial de YouTube.

Ce produse noi vom vedea la Unpacked 2024?

În centrul atenției se află noua serie Galaxy S24, cu modelele S24, S24 Plus și, cel mai așteptat, S24 Ultra. Aceste dispozitive promit să redefinească experiența utilizatorului cu ecrane îmbunătățite, performanțe de top și designuri inovatoare.

S24 Ultra, în special, este așteptat să surprindă cu un ecran plat și o posibilă carcasă din titan, marcând o schimbare semnificativă față de modelul anterior.

Dar Samsung nu se oprește aici. Evenimentul va fi și o platformă pentru a arăta progresele impresionante în domeniul AI, cu Galaxy AI. Așteptăm să vedem funcții revoluționare, cum ar fi traducerea live în timpul apelurilor și un editor foto avansat bazat pe AI.

Precomandă Galaxy S24: Disponibilitate și Oferte

Precomenzile pentru noile modele Galaxy S24, S24 Plus și S24 Ultra vor fi disponibile imediat după evenimentul Unpacked, inclusiv pe platforme de top precum eMAG, Quickmobile, evoMAG și Flanco.

Odată ce precomenzile vor fi disponibile, echipa noastră va pregăti un material special dedicat precomenzii noului Samsung Galaxy S24. Acest ghid va fi esențial pentru a vă ajuta să navigați prin opțiunile de precomandă, ofertele disponibile și cele mai bune modalități de a obține noul dispozitiv.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.