Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel mai important eveniment de testing din România vine cu 3 zile pline de ateliere practice și discuții valoroase. Au rămas mai puțin de două luni în care te poți înscrie

Participanții învață și pun în practică la fața locului noi tehnici și abilități care îi ajută să fie mai buni în munca lor de zi cu zi.

Cele mai importante teme ale momentului sunt abordate de experții de top invitați la eveniment. 

Învățare, activități practice, abilități noi, curaj, inspirație și creștere: sunt câteva cuvinte cheie care definesc cea de-a 14-a ediție Romanian Testing Conference. Evenimentul are loc în perioada 12-14 iunie la Cluj-Napoca și va reuni peste 500 de testeri din țară și din străinătate, interesați de creștere și dezvoltare profesională.

Romanian Testing Conference are loc în perioada 12-14 iunie la Cluj-Napoca și va reuni peste 500 de testeri din țară și din străinătate

Programul pregătit de organizatori adresează principalele teme și provocări ale angajaților și freelancerilor din testing printre care testarea automată, cum testăm eficient, cum ne asigurăm că livrăm un produs de calitate, în ce mod testăm călătoria utilizatorului, cum investigăm erorile, de unde pornim când facem documentarea și mai ales cum ne asigurăm că e corectă.

“Suntem foarte entuziasmați că reușim să aducem în discuție și la masa de disecție principalele teme care dor în testing. Discutăm despre soluții, idei, dar valoarea cea mai mare pe care o aducem e că schimbăm paradigme de gândire și de acționare. RTC îi ajută practic pe cei prezenți să fie mai buni și mai eficienți în munca lor. La fel ca anii trecuți, accentul cade pe activitățile practice pentru că ne dorim ca fiecare participant să ducă acasă și în firmă tehnicile, abilitățile și ideile desprinse din prezentări și tutoriale”, afirmă Andrei Conțan, tester și co-fondator Romanian Testing Conference.

Specialiști din 10 țări din domeniul tehnologiei informației precum și experți din alte sectoare vor împărtăși din experiența lor, relevantă pentru multiple arii profesionale și vor susține tutoriale și sesiuni de lucru practic.

Tema acestei ediții este Beyond the Surface. Unleashing the hidden potential in testing, în traducere: Dincolo de suprafață. Evidențierea potențialului ascuns în testare.

În plus, conferința va găzdui cea mai mare Testopsy (Testopsia), o sesiune interactivă de tip workshop la care sunt invitați toți participanții primei zile. La autopsia de testing, experții Huib Schoots și Paul Holland îi vor ghida pe testeri și vor scoate la lumină modul în care câteva minute de examinare intensă pot duce la revelații semnificative în ceea ce privește calitatea muncii lor.

20 speakeri, 12 prezentări, 8 workshopuri practice

Romanian Testing Conference va avea loc timp de 3 zile, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Prima zi va cuprinde sesiuni inspiraționale susținute de jurnalistul Vitalie Cojocari și de expertul în testing Rachel Kibler. Ziua continuă cu Testopsia și se încheie cu o petrecere unde participanții se pot conecta între ei, cu speakerii invitați și cu organizatorii.

Tema ediției din iunie a Romanian Testing Conference este Beyond the Surface. Unleashing the hidden potential in testing

Cea de-a doua zi vine cu 2 track-uri și 12 prezentări despre tehnici de testare, inteligență artificială, dezbateri, în timp ce ziua a treia va fi una practică și va cuprinde 8 workshopuri care îi vor duce pe participanți în teme precum automatizare, eficiența muncii, cultura calității, AI, API Testing, Cypress, SDLC și altele.

Printre speakerii ediției se numără Lena Nyström, Huib Schoots, Paul Holland, Christian Baumann, Vitalie Cojocari, Sasirekha Palanisamy, Gil Zilberfeld, Edwald Verhoeven, Lalitkumar Bhamare, Melissa Tondi, Mathias Jansson, Grzegorz Niczyporuk, Daniel Nilsson, Nicole van der Hoeven, Gem Hill, Bianca Vadean, Aaron Ingram.

Detalii despre întregul program Romanian Testing Conference și cum puteți participa găsiți pe www.romaniatesting.ro

Share.
Avatar of Lorena

Pasionată de inovație și creativitate în domeniul tehnologiei, am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Sunt o persoană extrem de motivată și perseverentă, cu o dorință constantă de a învăța lucruri noi.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.