Free cookie consent management tool by TermsFeed

Amazon Prime Video este un serviciu de streaming on-demand care este inclus în abonamentul Amazon Prime. Dacă nu aveți Amazon Prime, puteți, să vă activați abonamentul pentru Prime Video separat. Puteți viziona mii de titluri pe Prime Video, inclusiv multe filme premiate, programe originale și seriale TV aclamate de critici. Serviciul de streaming are aproximativ 24.000 de filme și peste 2.100 de seriale. Cu atât de multe din care puteți alege, este ușor să găsiți ceva de vizionat pe Prime Video. Dar ce trebuie să facem pentru a activa sau anula un abonament la Amazon Prime Video?

Activare abonament Amazon Prime Video

Pagina de prezentare a serviciului Amazon Prime Video
Pagina principală Amazon Prime Video

Cel mai simplu mod prin care vă puteți activa abonamentul la Amazon Prime Video este să accesați site-ul oficial Prime Video (primevideo[punct]com). Alternativ, puteți instala aplicația Prime Video pe dispozitivul dumneavoastră compatibil ca să vă puteți conecta cu datele de identificare ale contului dumneavoastră Amazon. Apoi faceți clic pe „Sign in” în dreapta sus sau pe „Conectare” dacă a recunoscut automat regiunea. Aici introduceți datele necesare, cum ar fi numele și adresa de e-mail, precum și parola pentru procesul de confirmare, care va fi furnizată încă o dată după crearea contului, așa că notați-o cu atenție pentru a nu o uita.

Rezolvați puzzle-ul afișat iar pentru a vă activa abonamentul Amazon Prime Video, va trebui să introduceți o parolă unică (OTP) pe care o veți primi prin e-mail. După ce ați introdus OTP, vi se va cere să vă verificați numărul de telefon mobil. Un cod de confirmare va fi trimis pe telefonul dvs. prin SMS, pe care va trebui să îl introduceți pentru a finaliza procesul de activare.

După ce ați adăugat detaliile contului bancar și adresa de facturare, veți putea începe perioada de probă gratuită. Vi se va afișa un rezumat al taxelor, astfel încât să puteți vedea exact pentru ce vă înscrieți. Selectați „Continuare” și apoi „Start 7 day free trial” și sunteți gata de vizionare! Dar asta nu este tot, mai avem un pic :)

Avem opțiunea Autorizare metodă de plată, unde veți fi redirecționat către pagina cu procesatorul de plată, unde vi se va cere să confirmați metoda de plată. Vă rugăm să rețineți că, deși suma afișată pe ecran este de 13,99 RON, această sumă nu va fi retrasă din contul dumneavoastră. Amazon Prime Video oferă în prezent o perioadă de încercare gratuită de 7 zile și abia după aceea prețul abonamentului este de 13,99 RON pe lună.

Dezactivare abonament Amazon Prime Video

Dacă încercați să vă dați seama când va trebui să vă reînnoiți abonamentul Prime Video, următoarea dată de facturare poate fi găsită selectând Profil din meniul principal, apoi alegând Cont și setări. De aici, puteți, de asemenea, să vă dezactivați abonamentul Prime Video, selectând opțiunea Terminate subscription (Încetarea abonamentului). Aceasta vă va duce la o pagină unde puteți vedea opțiunea Abonamentul tău se termină la Z (unde Z este data afișată pentru reînnoirea abonamentului). După ce selectați această opțiune, veți fi redirecționat către secțiunea Account and settings (Cont și setări), unde veți vedea o confirmare că abonamentul dvs. se încheie la data Z.

Întrebări frecvente

Cum îmi anulez perioada de încercare gratuită a serviciului Amazon Prime Video?

Vă puteți dezabona de la testarea gratuită Amazon Prime Video din setările contului. Pentru a face acest lucru, accesați site-ul și conectați-vă la contul dvs. După ce v-ați logat, apăsați pe „Accounts & Lists” (Conturi și liste) în partea de sus a paginii și faceți click pe „Your Prime Video” din meniul derulant. Pe pagina următoare, faceți click pe linkul „Cancel Membership” (Anulați abonamentul) din secțiunea „Your Prime Video Membership” (Abonamentul la Prime Video). Veți fi redirecționat către o pagină de confirmare unde puteți anula abonamentul făcând click pe butonul „Complete Cancellation”. Vă rugăm să rețineți că, dacă vă anulați abonamentul înainte de încheierea perioadei de probă gratuită, nu veți fi taxat pentru utilizarea Prime Video. Cu toate acestea, dacă anulați abonamentul după încheierea perioadei de încercare gratuită, vi se va percepe taxa de abonament pentru întreaga lună.

Pot să îmi anulez oricând abonamentul la Prime Video?

Motto-ul Amazon Prime Video "Vizionează acum, anulează mai târziu"
Opțiunea de a anula oricând abonamentul la Amazon Prime Video

Da, vă puteți anula abonamentul Prime Video oricând doriți. Cu toate acestea, dacă ați plătit abonamentul folosind un card de credit, Amazon vă va rambursa toți banii dacă îl veți anula în termen de trei zile. În caz contrar, puteți utiliza abonamentul Prime Video până la ultima dată a ciclului de facturare. Dacă decideți să vă anulați abonamentul, nu veți mai avea acces la conținutul Prime Video și va trebui să vă faceți din nou abonament pentru a-l viziona.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.