Free cookie consent management tool by TermsFeed

Modelele P50 Pro și P50 Pocket, smartphone-urile de nouă generație de la Huawei, unul dintre giganții tehnologici din China , sunt acum în vânzare oficial în Europa (fără a include P50 entry-level). Cele două modele în cauză sunt deja în precomandă în Bulgaria, în timp ce Republica Cehă și Croația se alătură in curand.

In Romania, telefoanele vor ajunge la precomanda pe data de 27 ianuarie.

Huawei P50 Pro și P50 Pocket disponibile la precomanda în Europa!

Huawei P50 Pro este disponibil în prezent pentru precomandă de la comercianții și la companiile de telecomunicații bulgare. Modelul fără SIM costă 2200 BGN (1.125 Euro) și este disponibil doar în configurație de stocare de 8 GB RAM / 256 GB, cu opțiunea de culoare Aur și Negru. Precomanda pentru smartphone-uri se va încheia pe 6 februarie.

Precomenzile ofera FreeBuds 4 gratuit!

Huawei P50 Pocket pliabil vertical este disponibil pentru precomandă cu un preț de 2800 BGN (1.435 Euro) pentru configurația de stocare de 8 GB RAM / 512 GB cu opțiunea de culoare Ceramic White. Ambele modele acesta vine cu FreeBuds 4 ca si cadou de precomandă.

Huawei P50 Pro pare să înceapă, de asemenea, precomenzile pe site-urile Huawei.com din Republica Cehă și Italia pe 26 ianuarie. Ambele site-uri nu afișează încă prețuri, dar având în vedere că toate cele trei țări sunt țări ale Uniunii Europene, diferențele de preț vor fi foarte mici.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.