Browserul Microsoft Edge a ajuns în Google Play Store

Microsoft Edge pentru Android

Microsoft plănuiește să dezvolte propriul browser web pentru toate sistemele de operare mobile, nu la mult timp după ce a anunțat că renunță la Windows Phone. Compania a anunțat că va oferi utilizatorilor o versiune de test pentru dispozitivele Android.

Dacă accesați magazinul de aplicații Google Play Store și căutați browserul Microsoft Edge o să-l găsiți într-o versiune beta pe care o puteți încerca. Cofirmarea vine din partea lui Joe Belfiore, vice-președintele diviziei sistemelor de operare din cadrul Microsoft.

Browserul nu va folosi același motor de redare EdgeHTML folosit pe sistemul de operare Windows ci va folosi Google Blink, pentru versiunea dedicată dispozitivelor cu Android. Conform informațiilor oferite, Microsoft a ales această metodă pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pentru dispozitivele acestora.

O versiune pentru iOS a browserului Microsoft Edge este deja disponibilă pe platforma de test Apple TestFlight. Versiunea beta pentru iOS este limitată la doar 10.000 de utilizatori dar utilizatorii Android pot testa aplicația fără vreo limită.

Puteți descărca Microsoft Edge pentru Android direct din magazinul de aplicații Google Play Store.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus