Vodafone oferă companiilor internet prin fibră optică

Internet prin fibra de la Vodafone

Vodafone lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii, prin care garantează utilizatorilor lățime de bandă dedicată ce asigură viteze de până la 1Gbps atât pentru download, cât și pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a rețelei. Soluția este destinată companiilor din toată țara, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate.

„De peste 10 ani, Vodafone România oferă clienților săi servicii de voce și date fixe pe suport de fibră optică, fiind un pionier pe piața locală în ceea ce privește pachetele premium de servicii convergente pentru companii. Noua soluție pe care o lansăm este concepută pentru a ne ajuta clienții să-și îmbunătățească gradul de digitalizare a business-ului prin folosirea unei infrastructuri de ultimă generație și a serviciilor superioare care o însoțesc” — a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Viteză superioară garantată

Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/ FTTB (fiber-to-the-building), soluția de internet fix prin fibră optică oferită de Vodafone România poate fi implementată în toate reședințele de județ și în alte câteva zeci de orașe. Astfel, fie că este vorba de locații urbane, platforme industriale, parcuri logistice, zone limitrofe ale orașelor mari sau chiar localități fără infrastructură terestră de comunicații și locații greu accesibile, companiile vor avea acces la internet printr-o conexiune permanentă, rapidă și sigură, cu suport dedicat non-stop, intervenție promptă și consultant de vânzări dedicat.

Portofoliul Vodafone România include soluții de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate, și este disponibil împreună cu o gamă extinsă de servicii suplimentare, care vin în întâmpinarea celor mai exigente provocări de afaceri. Printre acestea se numără monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanța printr-o conexiune de rezervă prin intermediul rețelei Supernet 4G+.

Serviciile de business Vodafone se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor și includ soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate și servicii IoT. Printre soluțiile lansate de Vodafone pentru a crește gradul de digitalizare a companiilor se află și Ready Business Score, o platformă online care le permite companiilor să-și evalueze eficiența din punct de vedere digital și nivelul de adaptare la noile tendințe tehnologice.

Mai multe detalii poți găsi pe vodafone.ro.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus