Free cookie consent management tool by TermsFeed

GameDev Academy debutează în luna iulie cu primele cursuri. Astfel, cei care sunt pasionați de jocuri video și doresc să își construiască o carieră în domeniu pot învăța de la trainerii academiei care sunt primii pași către a-și realiza visul. Mai mult, aceștia pot chiar urma un program de internship la unul dintre studiourile partenere ale academiei.

“Industria de dezvoltare de jocuri video din România este în continuă creștere. În prezent, în acest domeniu lucrează peste 7.000 de persoane, dar companiile prezente la noi, indiferent dacă sunt mari studiouri sau companii indie (independente) românești, caută mult mai mulți.

Această nevoie din ce în ce mai mare de specializare ne-a determinat să deschidem un centru dedicat, care să formeze următoarea generație de profesioniști”

– a spus Andrei Istrate, co-fondator GameDev Academy și co-fondator al Romanian Games Developer Association, el însuși game developer cu o carieră solidă în spate.

GameDev Academy te învață să creezi jocuri video

Mentorii GameDev Academy sunt profesioniști experimentați care au făcut parte din echipe de creare și dezvoltare de jocuri video în România și în străinătate.

Prin intermediul GameDev Academy, participanții își vor dezvolta abilitățile creative, tehnice și artistice într-un mediu dinamic și inovator, cursurile fiind deschise oricărei persoane de peste 14 ani. Înscrierile sunt deschise deja pentru cursurile de introducere în Game Design, Unity, testare jocuri, grafică 2D, animație 3D sau modelare 3D, programul fiind structurat pe mai multe module, cu o durată de la trei la șase săptămâni. De asemenea, cursuri de Level design, 3DS Max, programare Swift sunt pregătite să fie lansate în toamna acestui an. Pe termen mediu, organizatorii au în plan dezvoltarea unor module pentru avansați, precum și module speciale pentru copii.

Programe de internship

GameDev Academy colaborează cu studiouri din țară, oferind posibilitatea cursanților de a urma stagii de practică și de a avea astfel un punct de plecare spre o carieră de dezvoltator de jocuri video.

GameDev Academy are un sediu modern, dotat cu toată aparatura necesară pentru desfășurarea cursurilor în cele mai bune condiții. Practic, participanții vor putea învăța și experimenta noțiunile acumulate pe calculatoare de ultimă generație și se vor putea bucura de un mediu de învățare confortabil și primitor.

Pentru a deveni student la GameDev Academy, înscrierile se fac pe site-ul academiei începând cu această lună.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.