Free cookie consent management tool by TermsFeed

Generația Tech este primul program de educație alternativă în IT din România care oferă absolvenților asistență directă, personalizată și facilitare pentru obținerea unui loc de muncă în domeniul aprofundat prin curs.

Prin acces la experți HR, absolvenții sunt ajutați să se prezinte profesional cât mai bine posibil pe piața muncii – prin CV-uri, conturi pe rețele sociale de business și portofoliu – și să se antreneze concret pentru a se pregăti de interviuri și de a ocupa rolurile profesionale pe care și le doresc. În cele 3 ediții de până acum ale programului Generația Tech, 1.552 de tineri și adulți din toată țara s-au specializat deja în domeniul IT, atrași de formatul original de învățare – intensiv, gradual, aplicat și cu sprijin continuu de la mentori și echipele de engagement – dar și de sprijinul extra pentru șansa de angajare în IT oferit absolvenților.

Generația Tech 2021: Cursuri de IT dedicate absolvenților

Noua serie Generația Tech oferă cursuri de Digital Skills (competențe digitale) și Learn to Code 1 (programare) pentru începători, cursuri de programare pentru cei de nivel intermediari – Learn to Code 2, iar pe avansați îi întâmpină cu supra-specializări în Java și Fullstack JavaScript. Fiecare curs are o durată de 3 luni, se desfășoară integral online și costă începând de la 399 lei/curs. Participanții parcurg alături de mentori români și de colegii din comunitate o serie de 20 lecții live în care învață să realizeze acțiuni concrete și să își creeze un portofoliu propriu de proiecte digitale, și se pot înscrie, gratuit și opțional, la modulul aprofundat de angajabilitate al programului.

Cei înscriși la programul de angajabilitate au acces la sesiuni de training, ghidaj în autodescoperirea aspirațiilor și abilităților profesionale, workshop-uri de pregătire a CV-urilor și acces la interviuri personalizate pentru poziții IT la companiile partenere Digital Nation din toată țara.

Până în prezent, 93% din cei înscriși la atelierul de angajabilitate din programul Generația Tech au obținut interviuri de angajare pe poziții potrivite profilurilor lor, la companii din orașele de domiciliu. O treime din aceștia au ajuns chiar să se angajeze în companii IT în plină dezvoltare din diferite zone din România, ca urmare a programului.

Și companiile sunt încântate de accesul la talent tânăr de pe piața locală.

Ca orice companie, suntem încântați să primim cv-uri de la candidați pasionați și bine pregătiți. Doi absolvenți “Generația Tech” s-au alăturat recent echipei noastre din Oradea și suntem foarte fericiți să îi avem alături. Digital Nation este un partener de încredere pentru noi

– povestește Amalia Veres, Site Manager, Accesa.

Următoarea serie a programului Generația Tech începe pe 22 februarie. Înscrierile sunt deschise până pe 21 februarie, pe GenerațiaTech.ro

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.