Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cel mai important eveniment de testing din Europa Centrală și de Est caută noi voci dornice să inspire și să-și împărtășească experiența în cadrul ediției de anul viitor. 

Cei dornici să se înscrie ca speaker la Romanian Testing Conference mai au la dispoziție 30 de zile.

Tema de anul viitor va fi schimbarea, iar chairperson-ul ediției e Lena NYSTRÖM WIBERG, software developer cu experiență de peste 20 de ani, speaker și totodată autoarea cărții “Would Heu-risk it?” 

“Schimbarea este înfricoșătoare, dar să stai pe loc, nemișcat, e și mai înfricoșător “,  crede Lena. 

Ea dezvăluie că de la speakerii la ediția din acest an și-ar dori să afle cum au reușit ei să treacă peste concepții greșite sau convingeri limitative, cum au creat punți de legătură între oameni și ce schimbări au făcut legat de atitudini, modul în care muncim și în care ne dezvoltăm mintea.

Romanian Testing Conference 2023

Dacă ai o temă, o întâmplare sau o experiență despre schimbare care crezi că merită să fie împărtășită, ca să-i inspire și pe alții, te poți înscrie până în 16 decembrie ca speaker la Romanian Testing Conference 2023

Anul acesta, abordarea de call4speakers este informală și pune accent pe tonul personal: “Cred că schimbarea în bine vine din curiozitate. Și începe cu tine. Aș vrea să-ți aud povestea”, spune Lena.

Înscrierile au loc online pe www.romaniatesting.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile și pe pagina de Facebook, Instagram, Linkedin și Twitter.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.