Free cookie consent management tool by TermsFeed

Peste 250 de pasionați de imagine digitală și exprimare vizuală s-au întâlnit joi, 5 octombrie, la unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate fotografiei, videografiei și vlogging-ului, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”.

Prima ediție a conferinței „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a îmbinat informația cu practica, noutățile cu experiența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. S-a adresat iubitorilor de imagine și a adus în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu. Astfel, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a fost pentru o zi destinația tuturor pasionaților de digital imaging.

Speakerii evenimentului

Participanții au aflat de la speakerii evenimentului, Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea, noutățile și tendințele din domeniu.

Nick Driftwood le-a dezvăluit invitaților din experiențele sale de pe platourile de filmare, tendințele video de pe plan internațional, dar și despre întâlnirile memorabile de la filmări, cu mari producători, precum Francis Ford Coppola.

Vlad Eftenie a captivat publicul cu o prezentare care a adus în centrul atenției emoția exprimării vizuale și magia fotografiei. În plus, a oferit răspunsuri complexe la întrebarea, „De ce iubim fotografia?”.

Laura Mușuroaea, una dintre primele vloggerițe de beauty din România, a povestit despre evoluția vlogging-ului. Cei din sală au mai aflat care ar trebui să fie primii pași în vlogging până la a crea un content relevant.

Andrei Baciu a vorbit despre „Storytelling și metaforă în fotografie”, făcând o paralelă cu arta literară.

Daniel Chindea a realizat o incursiune în tipurile de aparate foto, „Mirrorless versus DSLR”, și le-a arătat celor prezenți cum să-și aleagă produsul potrivit în funcție de stilul fotografic pe care îl adoptă.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64 poți accesa site-ul f64.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.