Free cookie consent management tool by TermsFeed

În cadrul etapei globale a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2019, desfășurat în această săptămână la New York în SUA, trei elevi din România au purtat cu mândrie tricolorul românesc pe podiumul celor premiați.

Cei trei elevi români au concurat la categoriile Word 2016, Excel 2016 și PowerPoint 2016. Ei au reușit să obțină premii de excepție în cadrul concursului – trofee oferite de organizatori, medalii, premii în bani, dar și echipamente IT.

Elevii din România s-au situat de 2 ori pe primul loc și odată pe locul 3
Cei trei elevi români au concurat la categoriile Word 2016, Excel 2016 și PowerPoint 2016

Elevii din România au luat locul 1 la categoriile Word 2016 și Excel 2016, locul 3 la PowerPoint 2016

Word 2016 – locul 1 mondial – medalia de aur: Adrian Boier, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, Cluj-Napoca, a obținut un premiu în valoare de 7.000 USD și un laptop Surface 2.

Excel 2016 – locul 1 mondial – medalia de aur: Mihaela Florea, Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila, a obținut un premiu în valoare de 7.000 USD și un laptop Surface 2.

PowerPoint 2016 – locul 3 mondial – medalia de bronz: Adrian Muntean, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, Cluj-Napoca, a obținut un premiu în valoare de 1.500 USD și o tabletă Surface.

„Ne bucurăm să vedem că efortul depus de cei trei liceeni care au reprezentat România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, la New York, vine cu rezultate pe măsură. Vreau să îi felicit pentru premiile deosebite obținute și sunt sigură că acest succes reprezintă doar începutul unor cariere de excepție.”

– a spus Violeta Luca, General Manager, Microsoft România.

La finala mondială a competiție au participat 155 de tineri din 52 de țări. Ediția din 2019 a atras aproape 880.000 de candidați unici din 123 de țări.

Reprezentanții României s-au calificat la finala mondială în urma competiției naționale care a avut loc în data de 10 mai 2019, la sediul Microsoft România din București.

Microsoft Office este o unealtă puternică pentru parcursul profesional

Competențele de Microsoft Office reprezintă unul dintre cele mai importante criterii atunci când vine vorba de parcursul profesional – un studiu realizat în 2018 de compania IDC plasează competențele de Office drept cele mai căutate competențe aplicate (pe locul patru după „comunicare”, „problem-solving” și „integritate”).

Cumulat, Microsoft Office a fost identificat ca cerință la aproape 20% din cele 75.000 de anunțuri de angajare analizate în studiu.

Cumpără Microsoft Office din magazinele online din România

Cumpără acum Microsoft Office din ofertele magazinelor online din România. Vizitează eMag, PC Garage sau evoMAG pentru a căuta cea mai bună ofertă de preț.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.