Free cookie consent management tool by TermsFeed

În toamna aceasta TechTalks dă startul celei de-a 7-a ediții în Timișoara (13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri) și București (21 octombrie, Sala Palatului).

Dedicat pasionaților de tehnologie, evenimentul dorește să îi aducă împreună pe aceștia în cadrul unor conferințe de specialitate și TechLab-uri, unde au ocazia să fie la curent atât cu cele mai captivante proiecte ale companiilor de top din România, cât și cu insight-uri referitoare la ultimele tehnologii. La eveniment participanții pot interacționa direct cu experți în domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT.

TechTalks Timișoara. 13 și 14 Octombrie. Centrul Regional de Afaceri.

Ediția cu numărul 7 este organizată cu suportul DevTalks Romania și vine cu o agendă tehnică plină cu noutăți și o zona de networking dinamică. Dacă prima ediție a adunat 200 de participanți, acum comunitatea IT din Timișoara a crescut la cifra de 600 de developeri și entuziaști de tehnologie.

Agenda evenimentului este structurată într-o serie de TechLab-uri, o Conferință Internațională, zonă expozițională, de Networking, de startup-uri și Innovation Corner. Subiectele din această ediție sunt concentrate în arii precum: IT Software, Telecommunications, IT Support, Software in Automotive Industry, IoT, AI, Robotics, Machine Learning și multe altele.

Evenimentul reprezintă o ocazie foarte bună pentru a discuta direct cu experți în domeniu, manageri internaționali și antreprenori din industria IT. Speakerul  internațional, Martin Woolley, Technical Program Manager în cadrul Bluetooth SIG, dar și peste 15 profesioniști locali vor destăinui din experiență cum poți fructifica toate situațiile care apar pe parcursul unui proiect.

Printre partenerii care și-au confirmat participarea la eveniment se numără: Nokia, Microsoft, BeeSpeed, Continental, Elektrobit Automotive România, Bluetooth SIG, Wipro’s automotive Center of Excellence – Romania.

Te invităm să fii unul dintre membrii comunității noastre din Timișoara și să te alături celor 600 pasionați de IT. Pentru mai multe informații despre TechTalks Timișoara poți accesa agenda pe hipo.ro și poți urmări evenimentul pe Facebook.

TechTalks București. 21 Octombrie. Sala Palatului.

Ajuns la cea de-a 7-a ediție, TechTalks revine toamna aceasta și te așteaptă la București cu 3 Conferințe și 6 TechLab-uri care te vor antrena în rezolvarea unor studii de caz alături de profesioniști IT. Vei avea ocazia să îți testezi cunoștințele dar și să interacționezi cu specialiști din renumite companii IT&C care te vor învăța cum să fructifici toate situațiile care apar pe parcursul unui proiect, în zone precum Software Development, IoT, Web, Mobile, Robotică.

Printre companiile participante de-a lungul celor 7 ediții TechTalks se numără: IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro si multe altele. Editia trecută ne-am bucurat de prezența speaker-ului internațional Nicolas Boitout – Learning & Innovation IT Manager în cadrul Societe Generale European Business Services dar și a numeroși profesioniști locali care au discutat alături de participanți despre ultimele tendințe în domeniu, dar și sfaturi despre cum să gestioneze situațiile neprevăzute în cadrul proiectelor tehnice

Pe lângă partea teoretică a evenimentului TechTalks și faptul că vizează cele mai recente proiecte ale companiilor de top care operează la nivel național și internațional, acesta dispune și de un Tech Corner, o zonă special amenajată pentru ca participantul să experimenteze ultimele noutăți în materie de gadgeturi,  precum roboței, imprimante 3D și multe alte dispozitive.

În edițiile anterioare am adunat peste 1500 de participanți, aceștia declarându-se mulțumiți de conținutul tehnic livrat, așa că te invităm să fii alături de noi în cadrul acestei ediții. Accesul se face pe baza înscrierilor în prealabil pe Hipo.ro întrucât locurile sunt limitate, iar pentru mai multe informații te așteptăm pe Facebook sau hipo.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.