Free cookie consent management tool by TermsFeed

Detalii privitoare la când apare Ant-Man and the Wasp Quantumania, zvonuri despre poveste, intrigă și distribuție vei găsi în acest articol, deoarece știm că mulți dintre noi suntem mari fani ai Universului Cinematografic Marvel (MCU), Ant-Man and the Wasp Quantumania fiind extrem de așteptat de către fanii francizei Ant-Man de la Marvel, a treia parte aflată în producție. Aceasta este cea de-a 31-a producție care face parte din Universul Cinematografic Marvel și îi va reuni pe titularul Ant-Man (Paul Rudd) alături de The Wasp, Evangeline Lilly. Deși suntem absolut siguri că cei doi se vor reîntoarce, prea multe informații concrete despre posibila intrigă nu avem, însă avem o listă a actorilor care vor face parte din distribuție, ceea ce ne oferă câteva posibile scenarii ale filmului. De asemenea, pe lângă actorii care vor reveni în distribuție, vor exista și câteva nume noi, precum și diferite zvonuri și speculații care merită avute în vedere.

Cine va juca în Ant-Man and the Wasp Quantumania?

După cum am menționat deja, Paul Rudd se va reîntoarce în rolul lui Scott Lang (Ant-Man) și Evangeline Lilly în rolul lui Hope Van Dyne (The Wasp), ambii jucând, deja, în primele două filme ale seriei – Ant-Man (2015) și Ant-Man and the Wasp (2018). The Wasp și-a făcut apariția și în Endgame, iar Rudd a mai apărut și în Captain America: Civil War. Michael Douglas va fi și el parte din distribuția Ant-Man and the Wasp Quantumania, în rolul originalului Ant-Man, Hank Pym, iar Janet Van Dyne, mama lui Hope, soția lui Hank și ”the original Wasp”, care a apărut pentru prima dată în Ant-Man and the Wasp (2018), ulterior în Avengers: Endgame, va apărea și ea. De asemenea, fanii Marvel cu siguranță își amintesc că Scott Lang a reușit să intre în Tărâmul Cuantic la sfârșitul filmului din 2918, unde a petrecut cinci ani, după care a reușit să iasă la suprafață în Endgame. Ceea ce pentru ceilalți a însemnat cinci ani, pentru Scott Lang a însemnat doar cinci ore, iar când acesta a reapărut în lumea normală, a trebuit să se adapteze la tot ce a fost schimbat de-a lungul acestei perioade – aspect care nu a fost abordat în Endgame, cel puțin nu pe larg, așa că ideea că acestui film s-ar putea învârti și în jurul „traumei” prin care a trecut Lang pentru a se adapta. Până în momentul de față, doar cei patru membri este sigur că vor face parte din distribuție: Paul Rudd (Ant-Man), Lilly Evangeline (The Wasp) și Michael Douglas (originalul Ant-Man), precum și Michelle Pfeiffer (originala The Wasp).

Chiar dacă mai este aproape un an până la apariția filmului, pe parcurs s-ar putea alătura mult mai mulți membri ai distribuției anterioare pentru a-și relua, evident, roluri deja cunoscute. De altfel, unii membri chiar „importanți” ai distribuției din celelalte două filme nu au fost, cel puțin încă, confirmați. Spre exemplu, vorbim de Michael Pena, care l-a interpretat pe Luis, unul din membrii echipei lui Lang, fostul coleg său de celulă. Bobby Cannavale a jucat rolul lui Paxton, actual soț al fostei soții a lui Lang, Maggie (Judy Greer). Nici membrii echipei lui Lang, cum ar fi rapper-ul T.I., Kurt (David Dastmalchian) nu a fost confirmat în actuala distribuție. Acum, nu există vedete principale din ale filme MCU aliniate, dar cum se obișnuiește să apară în scene de sfârșit, este posibil ca realizatorii să țină secrete aceste intenții și potențiale apariții. Totuși, trebuie să luăm în considerare faptul că mai sunt câteva luni bune până la lansarea celei de-a treia părți, Ant-Man and the Wasp Quantumania, motiv pentru care orice alte posibile apariții pot fi anunțate pe parcurs. Oarecum, este destul de ciudat faptul că, până acum, nu s-au anunțat în mod oficial decât câteva roluri, din moment ce părți importante din acțiune sunt întreprinse și de către ceilalți actori (care au avut roluri importante în primele două părți) ce ar putea juca un rol important în viitorul film. Pe măsură ce vom avea detalii, vom reactualiza acest articol și le vom adăuga pe parcurs.

În cazul a doi dintre cei trei jucători noi cu roluri confirmate, aceștia au personaje care, totuși, nu sunt noi în Universul Cinematografic Marvel. Spre exemplu, mai știm și faptul că Kathryn Newton se va alătura distribuției Ant-Man and the Wasp Quantumania în rolul lui Cassie Lang, fiica lui Scott Lang, dar ea a mai apărut o dată în Ant-Man (2015), dar atunci a fost interpretată de către Abby Ryder Fortson. Când Cassie, de asemenea, a apărut în Endgame, a trebuit luat în considerare faptul că îmbătrânise cu cinci ani, motiv pentru care rolul ei a fost interpretat de către Emma Fuhrmann.  În film vor mai apărea și Jonathan Majors, în rolul epicului Kang the Conqueror, fiind prima apariție a lui Jonathan Majors, în rolul lui Kang, dar într-un film ce face parte din franciza Ant-Man. Una dintre cele mai discutate posibile apariții este cea a lui Murray Bill, care se pare că se va alătura filmului. Nu știm, în momentul de față, care va fi rolul său, dar știm că va fi vorba despre u n personaj negativ – Murray însuși și-a descris eroul ca fiind „un băiat rău”. Kang the Conqueror este, evident, personaj negativ, deci răufăcătorul principal, ceea ce pare să însemne că personajul lui Murray va fi unul secundar, chiar dacă tot negativ.

Distribuție Ant-Man and the Wasp Quantumania
Distribuție Ant-Man and the Wasp Quantumania. Sursa: Google

Când apare Ant-Man and the Wasp Quantumania?

Privitor la data apariției filmului Ant-Man and the Wasp Quantumania, acesta trebuia să apară, inițial, de-a lungul anului 2022, însă se știe faptul că din cauza condițiilor epidemiologice multe lucruri și planuri au fost date peste cap. Filmul a avut apoi o dată de lansare plasată în luna iulie a anului 2023, pentru o bună perioadă de timp. Oricum, lucrurile s-au schimbat de la începutul acestui an, când studiourile Marvel au luat decizia de a schimba apariția celei de-a treia părți, Ant-Man and the Wasp Quantumania cu continuarea Captain Marvel (2019), The Marvels. Totuși, și data apariției The Marvels rămâne incertă. În momentul de față, filmul Ant-Man and the Wasp Quantumania are data oficială de lansare 17 februarie 2023, fiind, de altfel, primul film din faza a cincea din Universul Cinematografic Marvel, alături de alte apariții ale anului 2023, deci o mulțime de titluri așteptate de către fani.

Există vreun trailer Ant-Man and the Wasp Quantumania?

Din păcate, nu există încă vreun trailer oficial, dar există un teaser trailer, însă făcut de un fan, pentru viitorul film al francizei, al treilea, Ant-Man and the Wasp Quantumania. Cu toate acestea, ne așteptăm ca imagini din viitorul film să apară cât mai curând, iar lansarea trailer-ului oficial să aibă loc cu câteva luni înainte de apariția filmului. Totuși, toate drumurile par să ducă la D23 Expo (9-11 septembrie) care se pare că va fi „glorios” pentru anunțurile făcute de către Marvel – chiar mai mare, de fapt, despre multitudinea de conținut anunțat la Comic-Con (San Diego) 2022. Așadar, am putea vedea chiar atunci un trailer și, dacă va fi cazul, vom avea grijă să actualizăm acest articol cu informații oficiale.

Ant-Man And The Wasp: Quantumania – Teaser Trailer. Sursa: Screen Culture, YouTube

Faza a cincea din Universul Cinematografic Marvel

Faza a patra din Universul Cinematografic Marvel se va încheia, în momentul de față, cu un titlu genial, și anume Black Panther: Wakanda Forever (11 noiembrie 2022), și un epilog care va lua forma filmului The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022). Ant-Man and the Wasp Quantumania va da startul fazei a cincea MCU (17 februarie 2023) și se presupune că se va sfârși aproape doi ani mai târziu cu Thunderbolts (26 iulie 2024). Se mai știe și faptul că faza a cincea din MCU va surprinde și alte titluri precum The Marvels, Guardians of the Galaxy Volume III, Blade, Captain America: New World Order (2024), dar și alte apariții de la studio, precum What If…? (sezonul 2), Loki (sezonul 2), Secret Invasion, Echo, Ironheart, Daredevil: Born Again, Agatha: Coven of Chaos, programate să apară pe platforma Disney+. Regizat de către Peyton Reed, ne așteptăm ca Ant-Man and the Wasp Quantumania să fie, cu adevărat, un film foarte bun, o întoarcere mult așteptată a unora dintre cele mai populare personaje care fac parte din acest univers cinematografic efervescent și extrem de ofertant pentru regizorii și scenariștii care lucrează la producția filmelor.

Faza a cincea din Universul Cinematografic Marvel
Foto: Faza a cincea, dezvăluită în ordine cronologică. Sursa: Marca

Despre ce va fi Ant-Man and the Wasp Quantumania?

Exceptând sinopsisul pus la dispoziție de către Marvel, la Comic-Con San Diego, împreună cu un teasing exclusiv, nu știm prea multe despre intriga celei de-a treia părți din franciza de filme. Sinopsisul precizează: „Filmul este unul de succes: partenerii super-eroi Scott Lang (interpretat de către Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se întorc în acest film, astfel încât să își continue aventurile drept Ant-Man și The Wasp. Împreună cu părținții lui Hope, Michael Douglas (Hank Pym) și Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne), familia se trezește explorând acel Tărâm Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate și pornind într-o aventură care îi va duce dincolo de limitele a ceea ce credeau că este posibil”. Imaginile de la Comic-Con au arătat că Scott a scris o carte intitulată „Ai grijă de cel mic!”, dar este mult prea devreme să putem oferi mai multe detalii privitoare la posibila poveste. Nu ne rămâne decât să așteptăm!

Hope Van Dyne și Scott Lang
Hope Van Dyne și Scott Lang. Sursa: POPSUGAR

Cam asta este tot ce știm despre viitorul film din franciza Ant-Man, cel de-al treilea, Ant-Man and the Wasp Quantumania. Ne așteptăm să aibă succes mare la public, întrucât mulți așteaptă de ceva timp continuarea părții din 2018. Vom urmări în permanență zvonurile și informațiile din mediul online, pentru a ți le pune la dispoziție de îndată ce vor fi disponibile. Tu ce părere ai despre următoarea apariție marca Marvel și cum crezi că vor fi filmele ce vor face parte din faza a cincea a acestui univers cinematografic?

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.