Free cookie consent management tool by TermsFeed

În cazul în care te întrebi când apare Emily in Paris sezonul 3, atunci ai ajuns unde trebuie. În acest articol am documentat tot ce știm despre viitorul sezon din acest serial, implicit când va apărea, care este distribuția și eventuala poveste din serial. De altfel, ar trebui să știi că filmările pentru sezonul 3 au început deja din luna iunie, iar după premiera sezonului 2, o lună mai târziu (sezonul 2 a apărut în luna decembrie a anului trecut), Netflix a confirmat reînnoirea serialului pentru un al treilea sezon. De altfel, având în vedere schimbarea de situație majoră din sezonul al doilea (sfârșitul în care Emily Cooper, interpretată de către Lily Collins, se gândește să-și ia inima în dinți și să se întoarcă la jobul ei din Chicago sau să o urmeze pe Sylvie, cea sub tutela căreia se află la Savoir, în noua ei companie), este clar că fanii sunt mai mult decât nerăbdători să afle cum se vor desfășurare lucrurile pentru Emily Cooper. „Eu însămi, de fapt, încă nu știu ce alegeri are să facă Emily”, a declarat Lily Collins, „dar oricare ar fi alegerea ei, cu siguranță știți că va fi plină de dramă, modă, distracție și mult romantism”.

Distribuția majoră a serialului s-a reîntors deja în Paris, pregătindu-se pentru filmările celui de-al doilea sezon din Emily in Paris, acest lucru fiind anunțat pe contul oficial de Instagram într-o postare în care se vede un scenariu pentru următorul sezon, în descrierea căreia stă scris: „Din nou la masă, împreună, și nu pentru o întâlnire cu un client sau o cină. Producția pentru sezonul 3 începe acum”. De asemenea, pe parcurs au apărut și câteva imagini oficiale din sezonul 2 al serialului, care o înfățișează pe Emily având o coafură nouă și purtând ținute dintre frumoase, dintre cele mai scumpe și colorate. Conflictul amoros nu este absent din viața lui Emily și chiar credem că sezonul următorul se va axa și pe asta. La începutul sezonului trecut, acest triunghi amoros cu Gabriel și Camille a luat o întorsătură neașteptată, dar povestea de dragoste ce începe să se lege între ea și colegul de la cursul de franceză, Alfie, poate fi foarte frumos dezvoltată de către scenariști. Pe măsură ce sezonul a avansat, s-a trezit blocată în mijlocul unui alt triunghi amoros – Gabriel, Alfie și ea. Deși are o relație, își dă seama că este îndrăgostită de Gabriel, însă Gabriel s-a împăcat cu Camille, și ea a rămas singură, ceea ce complică mult lucrurile.

Cine va juca în Emily in Paris sezonul 3?

Se știe faptul că distribuția majoră a serialului cu siguranță va face parte și din cel de-al treilea sezon, astfel încât cea mai mare parte din distribuția sezonului 2 se va reîntoarce. Deci, ne vom reîntâlni cu Lily Collins (în rolul protagonistei, Emily), cu Lucas Bravo (în rolul lui Gabriel) și cu Samuel Arnold (Julian), cea mai bună prietenă a lui Emily, Ashley Park, în rolul lui Mindy, Camille Razat (Camille), Brunou Gouery în rolul lui Luc și Philippine Leroy-Beaulieu, în rolul lui Sylvie. De asemenea, se pare că Lucien Laviscount, care a jucat rolul lui Alfie în sezonul al doilea, va primi mult mai multă atenție pe viitor, în Emily in Paris sezonul 3.

Distribuție Emily in Paris
Distribuție Emily in Paris, Sursa: Google

Despre ce va fi vorba în Emily in Paris sezonul 3?

Bineînțeles, povestea o va regăsi pe Emily tot în Paris, însă, de data aceasta, ea se va afla „la o răscruce semnificativă în ceea ce privește fiecare aspect al vieții sale, confruntându-se cu două drumuri foarte diferite, Emily va trebuie să se decidă exact pe care să-l aleagă în primul rând, fie viața personală, romantică, fie cariera profesională”. Evident, sinopsisul se referă, destul de evident, la triunghiul amoros dintre Emily, Gabriel și Alfie. Comunicatul lasă loc de bănuieli, iar deciziile pe care Emily le va lua în sezonul 3 vor determina „viitorul ei în Franța” și, în timp ce continuă „să se piardă în aventurile, răsturnările de situație pe care viața în acest oraș, Paris, le presupune”, va trebuie să-și găsească, în sfârșit adevărata chemare.

De la viața personală la cea profesională, Emily s-a trezit, rapid, copleșită de opțiunile pe care i le-a pus la dispoziție Parisul. Al doilea sezon al serialului Netflix a adus-o pe Emily în fața a numeroase provocări care, de altfel, au lăsat-o pe directoarea de marketing mai confuză decât oricând în ceea ce privește viitorul ei – și ce alegeri trebuie să facă. După ce, în sfârșit, a reușit să-și găsească un loc al ei, Emily ajunge din nou într-o situație din care nu știe cum să iasă: să rămână la Paris sau să se întoarcă la Chicago. Evident, telespectatorii au fost puși în fața acestui scenariu la finalul ultimului episod, și se pare că nici Collins nu știe cu certitudine care e decizia personajului pe care îl interpretează. „Cred că există argumente pro și contra pentru a face una dintre cele două alegeri”, a spus ea. „Mor de nerăbdare să aflu care este decizia, pentru că sincer chiar nu știu, sunt la fel de confuză ca și Emily”.

Data apariției Emily in Paris sezonul 3

Netflix a confirmat că producția pentru sezonul al treilea a început pe data de 1 iunie, aceasta fiind și data când au postat o fotografie de la masa de lectură a distribuției, alături de un scenariu care, cel mai probabil, era scenariul pentru cel de-al treilea sezon. Ulterior, Lily Collins și Park și-au împărtășit entuziasmul cu privire la începutul filmărilor pentru al treilea sezon, făcând pe Instagram publice poze cu impresii: „Reuniți la Paris! Să înceapă filmările pentru sezonul 3” a scris Lily Collins pe Instagram, iar Park a scris: „Americanii ăștia umblă, din nou, prin Paris!”. Mai târziu, Collins și Gabriel au fost surprinși în poze, în timpul filmărilor din luna august, iar Lily purta o pălărie neagră, la modă, și pantaloni houndstooth în fața unui restaurant. Privitor la când apare Emily in Paris sezonul 3, Netflix a anunțat că va avea premiera, pe platforma de streaming, pe data de 21 decembrie 2022. Așadar, cât de curând!

„It’s time to spray the champére: #EmilyInParis has officially wrapped season 3. ❤️” – Sursa: E! News, Twitter

Există un trailer pentru Emily in Paris sezonul 3?

Acum câteva zile, pe 24 septembrie, a fost lansat un teaser trailer pentru cel de-al treilea sezon al serialului Emily in Paris, care o înfățișează în fața unei decizii importante. Bănuim care sunt deciziile pe care Emily trebuie să le ia, însă nu prea ne putem da seama care sunt, cu adevărat, acestea. De asemenea, știm și faptul că nu numai că va exisa un al treilea sezon, dar a fost deja reînnoit și pentru sezonul 4. „Spuneți bonjour pentru 3 și 4! Emily in Paris se întoarce, oficial, pentru încă două sezoane”, a fost pe Instagram, de către Netflix, în luna ianuarie a acestui an.

Emily in Paris sezonul 3, teaser. Sursa: Netflix, YouTube

Cu cine va rămâne Emily până la urmă?

Darren Star, showrunner, a oferit câteva indicii cu privire la viața amoroasă a lui Emily, zicând că „(…) ea se confruntă cu o decizie majoră, având motive să aleagă mai multe opțiuni la finele celui de-al doilea sezon, iar provocarea noastră este să decidem pe care dintre opțiuni o va alege și, mai ales, de ce. El spune că „Emily are sentimente foarte puternice pentru Gabriel”, ceea ce înseamnă că a rămâne la Paris astfel încât să lucreze, în continuare, pentru Sylvie, este o decizie destul de dificilă”, deoarece îi va vedea des împreună pe Gabriel și Camille. Alfie, cel care este în momentul de față într-o relație cu Emily, își dorește o relația la distanță la sfârșitul sezonului al doilea. „Îl iubesc pe Alfie, personal. Nu l-aș da deoparte pe Alfie și nu cred, de fapt, că Emily va face acest lucru”, a mai adăugat Star. „Londra, de fapt, chiar nu atât de departe de Paris”.

Alfie, Emily, Gabriel
Alfie, Emily, Gabriel. Sursa: Netflix Junkie

Cam asta este tot ce știm privitor la când apare Emily in Paris sezonul 3, poveste, distribuție și detalii din culisele serialului. Vom urmări zvonurile, imaginile și clipurile din mediul online, astfel încât să ți le punem la dispoziție de îndată ce apar. În orice caz, este oficial faptul că sezonul 3 din Emily in Paris apare pe data de 21 decembrie a acestui an, cu un aproximativ un an mai târziu față de data apariției celui de-al doilea sezon. Știm și faptul că va exista și un al patrulea sezon, dar mai multe detalii cu siguranță vom avea după premiera celui de-al treilea.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.