Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă te întrebi când apare After 5 sau, mai bine spus, dacă povestea dintre Hardin și Tessa va mai avea o continuare, asta după ce After Ever Happy tocmai a fost lansat în cinematografe (pe data de 26.08.2022), atunci s-ar putea să te entuziasmeze următorul lucru: da, va exista și After 5 asta pentru că, în esență, seria scrisă de Anna Todd (apărută la noi la Editura Trei) are cinci volume, iar filmele sunt inspirate, bineînțeles, din cărți. Așadar, a cincea parte, intitulată After Everything (deși cartea se intitulează Before), care va reprezenta, de altfel, și sfârșitul poveștii, va fi ecranziată – când, asta nu știm sigur, dar avem certitudinea că acest lucru se va întâmpla. După cele patru filme After existente, Hardin și Tessa se vor reîntoarce pe marile ecrane pentru această, cel mai probabil, ultimă parte a seriei (cu toate acestea, nu știm sigur dacă este vorba despre o continuare sau acțiunea va avea loc înainte de toate evenimentele din celelalte 4 filme).

Bazată pe cărțile omonime scrise de Anna Todd (care, inițial, au fost scrise în stil fanfiction pe Wattpad, pentru Harry Styles), seria este alcătuită din patru filme: After (2019), After We Collied (2020), After We Fell (2021) și cel mai recent titlul, After Ever Happy. Totuși, având în vedere că în franciza propriu-zisă există doar patru cărți, Before fiind, de fapt, preque-ul seriei, vestea unui al cincilea film a fost o surpriză neașteptată pentru fani, deoarece cu toții credeau că After Ever Happy va fi reprezentat finalul seriei. Cu toate acestea, se pare că fanii iubesc atât de mult seria asta, încât ideea unui al cincilea film nu a ridicat probleme pentru regizori și echipa de producție. Citește în continuare pentru a descoperi tot ce știm (și bănuim) privitor la când apare After 5 și alte detalii ale acestei părți, trailer, poveste și distribuție.

Când a fost confirmată apariția filmului After 5?

După cum am menționat deja, anunțul a fost extrem de neașteptat. De fapt, totul s-a întâmplat când actorul Hero Fiennes Tiffin (cel care joacă rolul lui Hardin), a împărtășit acest lucru prin intermediul unui videoclip postat pe contul oficial de Twitter al seriei After, pe data de 24.08, la doar câteva zile înainte de lansarea celei de-a patra părți. Fanii au reacționat imediat distribuind postarea, lăsând comentarii pozitive și arătându-și entuziasmul. Ah, da, mai mult decât atât, Hero Fiennes Tiffin a mai confirmat un lucru: filmările sunt deja gata, iar filmul se află în etapa de postproducție. Așadar, s-ar putea să-l vedem mult mai rapid decât celelalte filme, dar nu ne putem pronunța cu certitudine în această direcție.

Hero Fiennes Tiffin le-a spus fanilor seriei: „Sunt atât de entuziasmat să împărtășesc cu voi, în sfârșit, veștile uriașe pe care le am – tocmai am încheiat filmările pentru cel de-al cincilea film After. Nu vă pot spune, încă, prea multe despre el, dar vă pot spune că se va numi After Everything și abia aștept să îl vedeți cu toții”. De asemenea, nu știm sigur nici dacă va fi ultimul film din serie, deoarece există posibilitatea de a face un prequel al filmului (după cartea Before), și totuși nu știm încă dacă After Everything va fi, de fapt, acest prequel, sau continuarea poveștii în sine. În orice caz, lucrurile nu pot fi lungite la nesfârșit, chiar dacă fanii cer acest lucru. After 5 este deja o surpriză extrem de neașteptată pe care echipa de producție a oferit-o publicului telespectator, deci, cel mai probabil, de data aceasta chiar cu această parte se va opri producția seriei de filme.

Când apare After 5? Dată de lansare After Everything

Trailer Oficial After Everything

Update Mai 2023: Împreună cu trailerul oficial, am primit confirmarea că filmul After Everything (After 5) va fi lansat pe 13 septembrie în Statele Unite, urmând ca și alte țări să beneficieze de premiere internaționale în aceeași zi.

Citește și: 5 filme ca After pe care trebuie să le vizionezi cu orice preț

Din păcate, este mult prea devreme să avem o dată oficială de lansare – anunțul existenței unui al cincilea film a fost făcut nici măcar acum o săptămână. Așadar, trebuie să mai așteptăm până vom afla data oficială de lansare a filmului After Everything. De altfel, în Statele Unite, filmul nici nu a apărut încă (data de lansare a acestuia este 7 septembrie). Primele patru filme au fost lansate în fiecare an, începând cu 2019, motiv pentru care tindem să credem că After 5 va apărea undeva de-a lungul anului viitor, poate undeva pe la sfârșitul verii sau începutul toamnei (de asemenea, deoarece deja a fost filmat, ne așteptăm să apară poate chiar și mai rapid). Totuși, vom urmări în permanență anunțurile din online pentru a-ți pune la dispoziție toate detaliile exacte.

Există vreun trailer oficial After 5?

De asemenea, nici trailer-ul celei de-a cincea părți nu a fost lansat, întrucât anunțul oficial nu a fost făcut de foarte mult timp. Cu toate acestea, ne așteptăm ca un trailer oficial After 5 să fie lansat undeva cu câteva luni înainte de apariția filmului, poate la câteva zile după ce data oficială a apariției ne va fi comunicată. Filmările abia s-au încheiat, dar, dacă se va urmări aceeași metodă de promovare, ne așteptăm să apară teaser trailere cu aproximativ șapte-opt luni înainte de lansarea oficială. Primul trailer oficial pentru After Ever Happy a apărut îm luna iulie, iar filmul a fost lansat în august (în mare parte dintre țări), urmând a fi lansat pe 7, luna viitoare, în Statele Unite. Așadar, un trailer oficial ar apărea undeva vara viitoare, precedat, bineînțeles, de câteva teseare de scurtă durată. Vom reactualiza periodic acest articol.

After Ever Happy, Trailer oficial – sursa Amazon Prime UK, YouTube

Cine va juca în After 5? Distribuția filmului After Everything

După cum era de așteptat, ne vom revedea cu Hero (de altfel, anunțul său chiar face cert acest lucru), în timp ce Josephine Langford (care o interpretează pe Tessa), colegă de distribuție, și care, de asemenea, a fost etichetată în anunțul de pe Instagram, va reveni în poveste. Evident, After nu ar însemna nimic fără Hessa, așa că revenirea lui Hero Fiennes Tiffin și a lui Josephine Langoford era de așteptat. În ceea ce privește restul distribuției, încă nu știm prea multe. Cu toate acestea, probabil ar fi o surpriză enormă pentru fani ca Harry Styles (cel care a inspirat-o și pe Anna Todd să scrie romanele ei de succes) să apară în distribuție. Detalii suplimentare chiar nu știm în ceea ce privește distribuția After 5, dar vom fi în permanență cu ochii pe ceea ce apare în mediul online.

Distribuția After Ever Happy
Distribuția After Ever Happy

Despre ce va fi vorba în After 5? Intrigă și poveste After Everything

Povestea lui Hessa nu se oprește aici deoarece, când am fi crezut că povestea de dragoste dintre Hardin și Tessa a ajuns la sfârșit, protagonistul, adică actorul Hero Fiennes Tiffin, a anunțat faptul că After 5 este pe drum, deci povestea încă poate fi dezvoltată, din moment a primit undă verde. După cum am zis, filmările sunt deja gata, iar After Everything nu mai are nevoie decât de protocoalele de postproducție înainte de a fi lansat în cinematografe și pe marile ecrane. Deși multe informații din cel de-al cincilea film sunt ascunse și ținute secrete, primele patru filme din seria After au respectat cu destulă fidelitate romanele corespondente, omonime, scrise de către Anna Todd – cu toate acestea, ea își încheie seria cu After Ever Happy, a patra carte, ceea ce înseamnă, mai mult ca sigur, că After 5 nu se va baza pe un roman, deși cu toții credem că va continua povestea Hessei, în timp ce vom arunca o privire și asupra viitorului relației dintre Hardin și Tessa. După cum am zis, există și o altă carte intitulată Before, preque-ul seriei, care nu a fost (încă) adaptată într-un film. Așadar, dacă al cincilea film va continua povestea, s-ar putea să existe și un After 6 care, de fapt, va fi inspirat din preque-ul acestei serii.

Before este un prequel al poveștii de dragoste dintre Hardin și Tessa. Totuși, este puțin probabil ca After 5 să fie, de fapt, chiar preque-ul. Pentru că, în aprilie 2021, a fost anunțat oficial faptul că se lucrează la un film care are în centru trecutul lui Hardin, bazat, dar destul de vag, pe cartea Before. De asemenea, putem lua în considerare și numele, nu? After Everything sugerează într-o mare măsură faptul că o vom vedea pe Hessa în evenimentele care urmează cronologia din After Ever Happy. De asemenea, se lucrează la o continuare de genul ”next generation”, care îi va urmări pe copiii lui Tessa și Hardin, Emery și Auden, și pe verișoara lor, Addy. Dar, deși personajele Tessa și Hardin vor apărea în film drept părinți, este foarte improbabil ca acestea să fie interpretate de Hero și Josephine, având în vedere cronologia mult înaintată. Drept urmare, lucrurile încă rămân în mister, în special din cauza faptului că anunțurile abia au fost făcute și, de altfel, After 4 nici nu a fost lansat încă în toată lumea.

Fotografie din timpul filmărilor After 4
Fotografie din timpul filmărilor After Ever Happy, sursa IMDB

Așadar, cam asta este tot ce știm (vag spus) privitor la când apare After 5 și alte detalii ale producției. Într-adevăr, anunțul a fost o surpriză foarte mare pentru fanii seriei care, imediat, s-au entuziasmat și și-au arătat iubirea față de actori și, în general, față de întreaga seriei. După cum am spus, vom urmări cu mare atenție informațiile din mediul online, astfel încât să ți le punem la dispoziție cât mai rapid, din momentul în care vor deveni disponibile. Seria After este foarte îndrăgită când vine vorba de filme cu și pentru adolescenți, și, într-adevăr, chiar a prins foarte bine la public, bucurându-se de popularitate la nivel mondial.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.