Free cookie consent management tool by TermsFeed

Top 5 filme ca After ce merită văzute. Seria de filme After este o dramă romantică adolescentină bazată pe romanele scrise de Anna Todd. Aceasta a captivat publicul din întreaga lume, devenind un fenomen global într-un tip relativ scurt.

5 filme ca After pe care trebuie să le vizionezi cu orice preț
Sursa fotografiei: The Cinemaholic

În această ecranizare, Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin se unesc pentru a reda povestea de dragoste dintr o tânără inteligentă și echilibrată și un student misterios și problematic. Seria a atras atenția telespectatorilor datorită poveștii captivante și tensiunii romantice care se întinde de-a lungul a cinci volume.

Iată 5 filme ca After pe care o să le iubești:

To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

Durata: 1 h 39 min

To All the Boys I’ve Loved Before este o alegere perfectă pentru a viziona o dramă romantică cu puțină comedie.

Cunoscută ca o delicioasă comedie romantică americană din 2018, cu un scenariu inteligent semnat de Sofia Alvarez, ecranizarea îi are în rolurile principale pe Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart și Madeleine Arthur.

Filmul ne-o prezintă pe Lara, o elevă de liceu. Aceasta își exprimă sentimentele de dragoste față de cei cinci băieți de care este îndrăgostită, redactând câte o scrisoare pentru fiecare dintre aceștia. Însă atunci când plicurile sunt trimise din greșeală către destinatari, Lara trebuie să-și conștientizeze gândurile și să facă față la dezvăluirea publică a acestora.

Pelicula este prima din cele 5 filme ca After, deoarece a primit recenzii în general favorabile din partea criticilor, care au apreciat interpretările distribuției și este doar o parte a unei trilogii incredibile, care include și To All The Boys: P.S. I Still Love You, lansat în 2020, și To All The Boys: Always And Forever, lansat în 2021.

Lana Condor aduce un farmec încântător în acest film excelent. Călătoria ei prin viață dezvăluie cât de eliberator poate fi atunci când ne detașăm de aparențe și ne asumăm toate posibilitățile în mod direct.

The Kissing Booth (2018)

Durata: 1h 45 min

Regizat de Vince Marcello, filmul The Kissing Booth din 2018 este o comedie romantică inspirată de cartea lui Beth Reekles din 2012. Joey King, Jacob Elordi și Joel Courtney aduc la viață această poveste de dragoste fascinantă cu interpretările lor convingătoare.

Shelly (Elle) Evans este personajul principal în acest film ce vorbește despre idila sa înfloritoare cu fratele mai mare al celui mai bun prieten. Cu toate că acesta este considerat ca fiind un băiat rău, Elle nu poate să nu se îndrăgostească de el. În cele din urmă, protagonista face public secretul, stârnind nemulțumirea amicului său.

The Kissing Booth de pe Netflix a fost un succes senzațional când a debutat pe 11 mai 2018. Datorită popularității sale imense, serviciul de streaming a decis să producă o trilogie întreagă de filme bazate pe această ecranizare. A urmat The Kissing Booth 2, lansat pe 24 iulie 2020, care a fost primit cu păreri critice. Un an mai târziu, a venit și a treia parte a acestei pelicule, The Kissing Booth 3.

Blue Lagoon: The Awakening (2012)

Durata: 1h 29 min

Blue Lagoon: The Awakening este un film american din 2012, ce-i aduce în rolurile principale pe Indiana Evans și Brenton Thwaites. Inspirat de romanul clasic din 1908, filmul aduce în plus o notă captivantă personajelor în această ecranizare romantică.

Povestea urmărește doi elevi de liceu, Emma și Dean, în timpul unei excursii educaționale în Trinidad. Emma este o elevă populară, cu un viitor deja planificat, în timp ce Dean a fost îndepărtat de societate de la moartea iubitei sale mame.

Quarterback-ul celebru al liceului încearcă să o cucerească pe Emma, dar aceasta se simte tot mai atrasă de solitarul misterios, Dean.

Blue Lagoon: The Awakening redă o dramă despre dragoste și dorință ce nu trebuie ratată. Este o ecranizare ce trebuie vizionată cu prima ocazie, având parte de o distribuție plină de vedete. Profită din plin de această călătorie plină de romantism, mister și aventură.

Endless Love (2014)

Durata: 1h 45 min

Din seria de 5 filme ca After face parte și Endless Love din 2014, regizat de Shana Feste. Acesta este o captivantă adaptare a romanului lui Scott Spencer, având în distribuție actori de talie precum Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood, Joely Richardson și Robert Patrick. Cu o poveste convingătoare și interpretări remarcabile ale întregii distribuții, acest film nu trebuie ratat.

Pelicula prezintă dinamica dintre o fată privilegiată a unui doctor bogat (Jade) și fiul unui mecanic (David) între care se aprinde o poveste de dragoste irezistibilă. Bineînțeles că relația lor nu este văzută ca ceva benefic, părinții pornind o serie de încercări în a reuși să-i țină la distanță.

Filmul recreează fascinanta ecranizarea Endless Love din 1981 într-un mod excepțional.

Beautiful Disaster (2023)

Durata: 1h 45 min

Printre cele mai apropiate proiecte de seria After, regăsim noul film produs de Voltage Pictures. Beautiful Disaster, adaptat după romanul cu același nume scris de Jamie McGuire, aduce în prim-plan povestea unei proaspete studente universitare care se străduiește să se țină departe de un băiat rău cu care simte o conexiune instantanee. Deși nu a debutat pe platforma Wattpad precum After, această nouă producție promite să captiveze inimile spectatorilor.

Pelicula îi are în rolurile principale pe Dylan Sprouse, care interpretează personajul Travis Maddox și Virginia Gardner (Abby  Abernathy), interesul romantic al lui Travis. Ambii actori sunt cunoscuți din diverse pelicule cu temă romantică. Virginia face parte din producția filmului All the Bright Places, în timp ce Dylan este renumit pentru rolul său din After We Collided, al doilea film din seria After, dezvăluind astfel, colaborarea sa anterioară cu Voltage Pictures.

Acestea sunt capodoperele ce fac parte din lista de 5 filme ca After ce merită vizionate. Ecranizările oferă o varietate de povești romantice captivante, potrivite pentru cei care au apreciat seria After. Indiferent dacă doriți să explorați dragostea adolescentină, descoperirea de sine sau pasiunea în relații, aceste filme vă vor oferi momente memorabile și emoții intense.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.