After Ever Happy („După ce am găsit fericirea”), a patra carte din seria After, scrisă de Anna Todd, va fi ecranizată. Harden și Tessa, după ce au înfruntat până acum toate provocările cu care au avut de-a face, vor fi din nou în centrul atenției. Ultimul volum al seriei va fi și el ecranizat într-un film de dragoste extrem de așteptat, oferind fanilor, în sfârșit, un final al soartei relației lor turbulente.

Cel de-al treilea film din seria After, After We Fell („După ce ne-am îndrăgostit”) a primit atât recenzii pozitive, cât și negative. Bazat pe cea de-a treia carte scrisă de Anna Todd, acesta a ajuns în cinematografe la sfârșitul lunii septembrie dar, la fel ca celelalte două filme anterioare (After We met – „După ce ne-am întâlnit” și After We Collied – „După ce ne-am certat”), lansarea sa și pe Netflix a stârnit un nou val de agitație din partea fanilor.

Deși părerile cinefililor sunt împărțite, filmul fiind puternic criticat din cauza ideilor despre relațiile toxice pe care le promovează, nu se poate nega faptul că seria After este, într-adevăr, extrem de populară și are un public țintă. De altfel, Anna Todd, a vândut milioane de exemplare în întreaga lume, deși, inițial, cărțile ei au fost publicate pe Wattpad.

În orice caz, dacă vrei să aflii cu nerăbdare când apare After 4, următorul film din seria After, am adunat pentru tine câteva informații oficiale privitoare la data de lansare, distribuție și alte detalii pe care le considerăm relevante.

Va exista o continuare a filmului After 3?

Da, bineînțeles. Având în vedere cât de populară este franciza After, va exista o continuare – se speculează, de altfel, că va fi ultima parte a seriei. After Ever Happy a fost filmat în același timp cu After We Fell, în octombrie 2022. After 3 se va baza pe cartea omonimă scrisă de Anna Todd, publicată în 2015, și va fi regizat de Castille Landon. Atât Langford, cât și Fiennes Tiffin se vor reîntoarce în rolurile lui Tess, respectiv Hardin. Acesta va fi al patrulea și ultimul film al seriei After. Așadar, nu trebuie să îți faci griji dacă va exista o continuare a seriei, și când apare After 4.

Când apare After 4? Data de lansare After Ever Happy, trailer, distribuție, tot ce trebuie să știi
After We Fell – Behind the Scenes

Data lansării After 4: Când va fi lansat After Ever Happy?

After 4 va fi lansat în Europa pe 24 și 25 august  2022, exclusiv în cinematografe. Asemănător celei de-a treia părți, After We Fell, After 4 va fi lansat pe Amazon Prime.

Când apare After 4? Data de lansare After Ever Happy, trailer, distribuție, tot ce trebuie să știi
After Ever Happy

Când apare After 4 pe platforma de streaming Netflix?

Ca întotdeauna, filmele After vor ajunge pe Netflix abia după 90 de zile de la data oficială de lansare. Cel de-al treilea film, After We Fell, a fost lansat în cinematografele din Europa pe data de 1 septembrie 2021 și apoi a ajuns pe VoD („video la cerere”) pe 19 octombrie. Asta a făcut ca data de lansare pe Netflix a filmului să fie 17 ianuarie 2022.

Dacă After 4 va urma aceeași dinamică, atunci va fi disponibil pe Netflix în jurul datei de 15-20 ianuarie 2023. În orice caz, acest lucru nu este confirmat, însă așa ar trebui să se întâmple. De îndată ce va fi livrată publicului larg o dată oficială, vom reveni cu modificările necesare legate de când apare After 4 pe platforma de streaming Netflix.

Când apare After 4? Data de lansare After Ever Happy, trailer, distribuție, tot ce trebuie să știi
Hero Fiennes Tiffin & Josephine Langford

Distribuție After 4: Ce actori vor juca în filmul After Ever Happy?

Având în vedere faptul că a fost filmat în paralel cu After We Fell, After 4 va readuce pe marile ecrane aproape aceleași figuri cu care ne-am obișnuit în a treia parte. Bineînțeles, Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin, protagoniștii seriei, se vor reîntoarce cu siguranță în rolurile lui Tessa și Hardin. Publicul se poate aștepta, de asemenea, ca printre actorii din distribuția principală să se numere și Chance Perdomo (în rolul lui Landon Gibson), Rob Estes (în rolul lui Ken Scott), Louise Lombard (în rolul lui Trish Daniel), Frances Turner (în rolul lui Karen Scott) și Stephen Moyer (în rolul lui Christian Vance).

În schimb, distribuția rolurilor secundare (sau episodice) ar putea aduce figuri noi, cum ar fi Jack Bandeira (în rolul lui James), Carter Jenkins (în rolul lui Robert), Kiana Madeira (în rolul lui Nora), Atanas Srebrev (în rolul lui Richard Young), Jordan Peters (în rolul lui Mark), Ryan Ol (în rolul lui Joe) și Tosin Thompson (în rolul lui Janine). Dat fiind modul în care s-a încheiat a treia parte din seria After, After We Fell, cel mai probabil Arielle Kebbel nu se va mai reîntoarce, în After 4, în rolul lui Kimberly.

Când apare After 4? Data de lansare After Ever Happy, trailer, distribuție, tot ce trebuie să știi
After We Fell

Povestea din After 4: Despre ce va fi filmul After Ever Happy?

Dacă ai aflat când apare After 4 dar nu ai reușit încă să il vezi, atunci nu citi următoarele lucruri – îți vei lua niște spoilere nefericite. Finalul neașteptat din After We Fell a stârnit multă vâlvă printre fanii seriei și poveștii Tessei și a lui Hardin, astfel încât se așteaptă ca After Ever Happy să vină cu niște răspunsuri. Finalul celui de-al treilea film a dezvăluit că Christian Vance este tatăl real al lui Hardin. Având în vedere că totul a ieșit la iveală după ce Hardin i-a surprins pe mama sa și pe Vance dormind împreună, este inevitabil să existe anumite consecințe din cauza acestui lucru.

Un trailer scurt din After Ever Happy a dezvăluit că Tessa și Hardin se vor confrunta cu cel mai greu test ce le va pune relația la încercare, în timp ce Tessa afirmă: „Relația noastră este o bombă pe cale să explodeze”. Astfel, After Ever Happy cu siguranță va fi filmul final al efervescentei poveste de dragoste dintre Tessa și Hardin.

Sosirea tatălui Tessei încă din filmul After We Collied a suplimentat cu multă dramă relația dintre Tessa și Hardin, deoarece ea a vurt să-l cunoască mult mai profund pe Hardin. De asemenea, Hardin a făcut niște chestii dubioase pentru a o păstra pe Tessa în preajmă, împiedicând-o de altfel să se mute în Seattle pentru slujba ei de vis – ceea ce, în cele din urmă, i-a făcut să se despartă.

Filmul se va baza cumva și pe al cincilea volum al seriei, Before, care, practic, surprinde viața lui Hardin înainte de sosirea Tessei. Este oarecum vag să-l apreciem drept al cincilea volum, întrucât nu urmărește povestea de dragoste a celor doi, dar, pentru scriitori, este ceva absolut normal să speculeze cât mai bine popularitatea unei serii și să scoată numeroase volume care să-i completeze imaginea. În orice caz, Castille Landon este pregătit să-l regizeze și pe acesta, dar încă nu există informații și demersuri oficiale în această direcție.

Când apare After 4? Data de lansare After Ever Happy, trailer, distribuție, tot ce trebuie să știi
After – Întâlnire cu fanii

After 4: Există un trailer al filmului After Ever Happy?

Din păcate, încă nu există un trailer oficial al filmului. Cu toate acestea, a fost lansat un teaser destul de interesant, care evidențiază multe din „intriga” celui de-al patrulea film al seriei. În orice caz, dacă nu mai ai răbdare, poți să citești cartea. A fost tradusă și la noi, în 2016, la Editura Trei, de către Oana Dușmănescu. Chiar dacă filmul nu se va baza în totalitate pe carte, fiind adaptat de către Castille Landon după anumite criterii, cu siguranță ideea principală va fi aceeași.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.