Free cookie consent management tool by TermsFeed

Creat de Charlie Brooker, Black Mirror este un serial antologic care explorează numeroasele fațete ale interacțiunii dintre oameni și inovațiile high-tech. Serialul științifico-fantastic a fost lansat inițial la 4 decembrie 2011 pe Channel 4. După difuzarea a două sezoane și a unui episod special pe acest canal, serialul s-a mutat definitiv pe Netflix, care deține acum drepturile pentru întreaga producție.

În timp ce fiecare episod spune o poveste unică, toate au o nuanță întunecată care adesea lasă publicul neliniștit în legătură cu direcția în care se îndreaptă tehnologia. Succesul serialului Black Mirror constă în abilitatea sa de a atinge anxietățile și temerile noastre actuale cu privire la rolul tehnologiei în viața noastră. Într-o lume în care suntem din ce în ce mai dependenți de ecrane și de dispozitive, Black Mirror servește drept avertisment cu privire la pericolele potențiale pe care le implică acordarea totală a atenției asupra tehnologiei. Cu povești care îndeamnă la reflecție și cu o producție de înaltă calitate, nu este de mirare că serialul a devenit un succes pentru telespectatorii din întreaga lume.

Astfel, de-a lungul timpului, a fost aclamat de critici și a obținut mai multe premii, inclusiv la International Emmy Awards, iar telespectatorii au recunoscut că le-a plăcut conceptul futurist, care se împletește cu experiențele interumane care fac referire și la peisajul social actual. Deși au trecut mai bine de doi ani de când am văzut ultimele episoade din sezonul cinci, asta nu i-a împiedicat pe fani să spere și să solicite încă un sezon. Prin urmare, dacă sunteți curios de apariția sezonului 6, iată tot ce trebuie să știți!

Când apare Black Mirror sezonul 6? Data oficială de lansare

Orice informație cu privire la data la care va fi lansat sezonul 6 din Black Mirror este momentan necunoscută, deoarece încă nu știm când va reveni serialul. Cu toate acestea, putem face câteva presupuneri pe baza datei de lansare a sezoanelor anterioare, care au fost lansate de Netflix.

Cel de-al treilea sezon a avut premiera pe 21 octombrie 2016, iar cel de-al patrulea pe 29 decembrie 2017. Bandersnatch, pe de altă parte, a fost lansat pe 28 decembrie 2018, sub forma unui film interactiv, și a avut un succes destul de mare. Deși nu se știe încă nimic, Netflix s-ar putea gândi să dea viață unui proiect similar pentru a întrerupe așteptarea dintre sezoanele cinci și șase.

5 iunie 2019 marchează data de debut al celui de-al cincilea sezon. Prin urmare, nu se poate stabili un tipar legat de lunile de lansare, ci mai degrabă se poate specula cu privire la un posibil an în care vom avea sezonul 6 din Black Mirror.

Noile episoade vor fi lansate probabil în cursul anului 2023 sau, în cel mai bun caz, în lunile de toamnă ale anului 2022. După cum am explicat deja, este imposibil să stabilim o dată de lansare definitivă în acest moment, dar de îndată ce vom afla ceva despre acest lucru, vă vom anunța.

Care este distribuția în Black Mirror sezonul 6?

Potrivit revistei americane „The Hollywood Reporter”, în noile episoade vor apărea Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton și Anjana Vasan. Netflix a confirmat deocamdată această distribuție pentru primele trei episoade.

La fel ca și distribuțiile anterioare, și cea viitoare este caracterizată de celebrități: Aaron Paul este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Jesse Pinkman din „Breaking Bad”. Josh Hartnett a jucat rolul principal în „Penny Dreadful”, iar Kate Mara a fost protagonista în serialul Netflix „House of Cards”. Zazie Beetz a dobândit notorietate pentru rolurile sale din serialele FX „Atlanta” și „Joker”, iar Paapa Essiedu pentru rolurile sale din „I May Destroy You”, „The Lazarus Project” și „Gangs Of London”.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.