Free cookie consent management tool by TermsFeed

Actoria înseamnă mai mult decât memorarea replicilor. Este vorba despre a deveni personajul pe care îl interpretezi, iar asta înseamnă să te integrezi complet în lumea acestuia, de la comportament până la interesele sale. Astfel, actorul Joseph Quinn, în vârstă de 29 de ani, ne dezvăluie cum s-a pregătit pentru scena Metallica din sezonul 4 al serialului Stranger Things.

Actorul englez și-a făcut debutul în noul sezon al serialului de succes de pe Netflix în rolul lui Eddie Munson, coleg de clasă cu tinerii eroi de la Hawkins High și președintele clubului lor Dungeons & Dragons Hellfire Club. Eddie se trezește implicat în pericolele din jurul orașului fictiv din Indiana, după ce a fost martor la moartea lui Chrissy în timp ce încerca să îi vândă droguri și a aflat despre legăturile întunecate ale orașului cu UpsideDown.

Deși Quinn a primit recenzii foarte bune pentru prestația sa ca Eddie în Stranger Things sezonul 4, mulți fani ai serialului și-au exprimat îngrijorarea cu privire la ceea ce îi va rezerva viitorul personajului în Stranger Things Sezonul 5. Cu toate acestea, se pare că totul a avut loc mai devreme decât se anticipa. Eddie și prietenii săi s-au confruntat cu Vecna pentru a opri amenințarea sa cu sfârșitul lumii. Deși Eddie și-a găsit în cele din urmă sfârșitul la finalul sezonului 4 din Stranger Things, a avut parte de câteva secvențe epice înainte de a muri, iar actorul din spatele personajului ne împărtășește câteva informații despre cum s-a pregătit pentru una dintre ele.

Pentru sezonul 4 din Stranger Things, Joseph Quinn a reflectat asupra modului în care s-a pregătit pentru revenirea sa în serial. Vorbind în exclusivitate cu Screen Rant, Quinn a explicat cum a avut loc pregătirea sa pentru secvența cu Metallica. Quinn și-a cumpărat o chitară și a exersat cât a putut de mult pentru a reuși să cânte „Master of Puppets” în fața camerei. De asemenea, a căutat îndrumări la realizatorii serialului pentru a afla cum să abordeze scena.

Așa cum a declarat pentru Screen Rant, menționează că a cântat de când era mic iar pornind de la această pasiune arzătoare pentru muzică, s-a hotărât să exerseze la chitară melodia până în ziua filmării. Desigur, ce a reușit să performeze a fost totul în afară de solo care era mai complex și de care s-a ocupat altcineva. Însă, a fost uimitor pentru că aceste momente sunt rare în cariera unui actor, și anume să aibă parte de ceva atât de epic și curajos.

Acela a fost momentul pe care fanii Stranger Things îl așteptau de mult timp: Eddie și Dustin interpretând „Master of Puppets” pentru a-și salva prietenii și a învinge răul. Scena a fost intensă, emoționantă și absolut sfâșietoare. Totul a fost plănuit pentru a distrage atenția demobaților din casa Creel din Upside Down și pentru a le da șansa lui Steve, Robin și Nancy să pătrundă în bârlogul lui Vecna și să-l ucidă. Însă, Eddie a ales să rămână în urmă pentru a-i da prietenului său mai mult timp să scape.

Astfel, secvența a fost emoționantă atât pentru fanii serialului, cât și pentru cei ai trupei, care așteaptă de ani de zile să îi vadă cântând împreună. A fost, de asemenea, un exemplu minunat al modului în care muzica poate fi folosită ca un instrument puternic pentru a aduce oamenii împreună și a salva vieți.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.