Free cookie consent management tool by TermsFeed

Colecția de filme de Crăciun Disney Plus conține o varietate de opțiuni pentru toate vârstele. Aceasta cuprinde filme clasice, pe care le poți revedea cu mare drag, dar și ecranizări actuale, cu un strop de modern adăugat.

Prin poveștile sale magice și animațiile de calitate, această platformă aduce farmecul unic al Crăciunului într-un mod autentic și plin de emoție. Intră în contul tău Disney sau înregistrează-te în câteva minute pentru 36,99 lei pe lună și lasă spiritul sărbătorilor să te cuprindă cu unele dintre cele mai bune filme de Crăciun Disney Plus!

Dashing Through the Snow (2023)

Eddie Garrick este fără îndoială un tată extraordinar. Cu toate acestea, el nu prea sărbătorește Crăciunul, asta până când descoperă un personaj care susține că este adevăratul Moș Crăciun. Nicholas Sinter-Claus, sau Nick pe scurt, este urmărit de niște indivizi periculoși, iar Eddie împreună cu fiica sa Charlotte vor face tot ceea ce este necesar pentru a-l salva.

While You Were Sleeping (1995)

While You Were Sleeping este un film dramatic despre o femeie (Sandra Bulloc) care salvează viața bărbatului de care este îndrăgostită. Din păcate, acesta ajunge într-o stare foarte gravă la spital, moment în care femeia se întâlnește cu logodnica acestuia.

Miracle on 34th Street (1994)

Filmul de Crăciun exprimă magia a sărbătorilor de iarnă și puterea acestora de a îndeplini dorințe. Kris Kringle se dovedește a fi un Moș Crăciun remarcabil, reușind să preschimbe visele în realitate pentru Susan.

The Santa Clause (1994)

În această captivantă comedie de Crăciun, The Santa Clause, Tim Allen îl interpretează pe Scott, un tată divorțat care are custodia propriului său copil. Totul poate părea simplu, dar viața lui Scott ia o turnură surprinzătoare când, în urma unui accident ciudat în care ucide accidental un bărbat îmbrăcat în costum de Moș Crăciun, el și fiul său sunt teleportați în mod magic la Polul Nord

Noelle (2019)

Catalogată drept comedie de modă veche din lumea Disney, în spiritul filmului „The Santa Clause”, această peliculă de sărbători a fost una dintre ofertele principale ale Disney+ la lansare. Anna Kendrick se potrivește perfect în rolul fiicei uitate a lui Moș Crăciun, în timp ce Bill Hader este, așa cum ne-a obișnuit, amuzant.

Richie Rich’s Christmas Wish (1998)

Din lista de filme de Crăciun Disney Plus face parte și Richie Rich’s Christmas Wish. Fiind una dintre peliculele cele mai îndrăgite, aceasta redă povestea celui mai bogat copil din oraș care își dorește să trăiască viața unui copil normal, iar dorința i se îndeplinește în ziua de Crăciun.

Santa Buddies: The Legend of Santa Paws (2009)

Filmul spume povestea unor căței care ajung printr-o întâmplare nefericită la Polul Nord. Aceștia își fac apariția exact atunci când un băiețel își pune dorința de a participa la cursa cu sănii trase de câini, având nevoie de câțiva blănoși în plus. Cățeii se antrenează din greu și chiar dacă nu sunt făcuți pentru astfel de sporturi, reușesc să îndeplinească provocarea.

The Nightmare Before Christmas (1993)

Acest film macabru de animație ia spiritul sărbătorilor în serios. Elfii amatori din Orașul Halloween dau greș în ziua cea mare, ajungând să livreze capete umane și șerpi copiilor care își așteptau cadourile, morala afirmă că intenția este ceea ce contează cu adevărat.

Frozen (2013)

Cel mai bun moment al anului pentru a vedea pentru prima dată sau pentru a revedea Frozen este Crăciunul. Aventurile înzăpezite ale Elsei și lui Olaf cu siguranță te vor înviora în această perioadă a anului și te vor face să simți din plin magia sărbătorilor.

Jingle All the Way (1996)

O comedie cu un tată interpretat de Arnold Schwarzenegger care ar face orice să obțină jucăria favorită pentru copilul său este de neratat în perioada Crăciunului. Pornind într-o cursă nebună și aflându-se în competiție cu alți părinți, pelicula reflectă agitația reală provocată de sărbători și efortul depus.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)

Universul Cinematografic Marvel intensifică acțiunea în preajma sărbătorilor de iarnă. Regizorul James Gunn a realizat și un film scurt cu Gardienii Galaxiei în această perioadă a anului pentru a vedea cum sărbătoresc Mantis, Drax, Rocket Raccoon, Groot și Star-Lord.

Prep & Landing (2009)

Există câteva scurtmetraje pe Disney+ plasate în acest univers fictiv, în care elfii lui Moș Crăciun sunt implicati discret în spionaj. Acestea au o durată destul de mică, însă redau perfect spiritul sărbătorilor în orice moment.

I’ll Be Home for Christmas (1998)

În această comedie prietenoasă pentru familie, Jonathan Taylor Thomas este un student colegiu ademenit acasă pentru sărbători cu promisiunea de a primi Porsche-ul tatălui său cadou. Dar după ce cade pradă unor farse din partea unor sportivi și este lăsat în pustiul Californiei fără portofel, el trebuie să descopere cum să facă călătoria transcontinentală în timp pentru a-și revendica premiul – și să împiedice-o pe prietena sa (Jessica Biel) să se apropie de dușmanul său înverșunat.

The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Asemenea călătoriei lui Alice în Țara Minunilor, Clara primește un cadou de Crăciun care o transportă într-o lume paralelă. Acolo, aceasta va avea parte de o mulțime de aventuri, alături de personaje excentrice și diferite care o vor învăța toate lucrurile de care aceasta va avea nevoie în viață.

The Ultimate Christmas Present (2000)

Două adolescente din California descoperă o mașinărie meteorologică în pădure pentru a reuși să aducă zăpadă de Crăciun. Dar se pare că acest instrument neprețuit îi aparține lui Moș Crăciun, alături de care vor lucra pentru a-și vedea visul împlinit.

Lista de filme de Crăciun Disney Plus a ajuns la final. Descoperă magia sărbătorilor alături de aceste ecranizări de succes din toate timpurile și petrece Crăciunul într-un stil mare, alături de cele mai bune filme.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.