Free cookie consent management tool by TermsFeed

Lenovo a anunțat deja că se pregătește să lanseze un nou model ThinkPad pentru a celebra 25 de ani de la lansarea primului model de laptop din această gamă. Primul model ThinkPad a fost lansat în urmă cu 25 de ani de către IBM.

Lenovo a achiziționat licența ThinkPad de la IBM în urmă cu 25 de ani și pentru a sărbători acest eveniment special, compania pregătește lansarea modelului aniversar ThinkPad 25. Noul laptop folosește aceiași linie de design regăsită în toate modelele anterioare alături de bine cunoscutul TrackPoint roșu specific acestei game.

Specificații tehnice

Viitorul laptop Lenovo ThinkPad 25 se bazează pe modelul ThinkPad T470. Majoritatea detaliilor exterioare sunt asemănătoare cu modelul de bază așa că noul porturile vor avea aceeași dispunere.

Detaliile tehnice includ un ecran cu diagonala de 14 inci care afișează o rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, pe tastatură este prezent și un Trackpoint, butonul enter albastru ThinkVantage dar și logo-ul colorat ThinkPad. Procesorul folosit este un Intel Core i7-7500U împerecheat cu 16GB capacitate memorie RAM, 512GB spațiu de stocare rapidă pe unitate SSD și grafică Nvidia GeForce GTX 940MX.

Designul este unul familiar dar tehnologiile sunt noi așa că, la nivel de conectivitate, noul ThinkPad 25 are un port USB de tip C, Thunderbolt 3, trei porturi USB, cititor de carduri SD, port HDMI și port Ethernet.

Lenovo ThinkPad 25

Conform informațiilor din presă, Lenovo a inclus pe noul laptop un cititor de amprente și o cameră web, ambele compatibile cu Windows Hello așa că utilizatorii se pot loga folosind recunoașterea facială sau amprenta.

Lansare ThinkPad 25

Nu avem informații despre lansarea sau disponibilitatea noului laptop dar o putem ghici. Este posibil ca Lenovo să lanseze noul model luna viitoare deoarece luna Octombrie este luna aniversară în care laptopul ThinkPad împlinește 25 de ani de la prima lansare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Dan

    Noi la birou avem numai Thinkpaduri. Lenovo chiar face treaba buna cu laptopurile, lucru confirmat si de serviceurile cu care lucram, inclusiv Depanero.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.