Free cookie consent management tool by TermsFeed

TP-Link lansează pe piața din România un nou router ce aduce performanța de înaltă calitate în casele tuturor utilizatorilor, modelul Archer C64.

Archer C64 îmbină performanțe de top și funcții speciale, oferind astfel experiențe de top tuturor utilizatorilor, fie că este vorba despre conexiunea de la birou sau cea de acasă.

Noul router wireless este alimentat de un procesor de 1,2 GHz și beneficiază de un port WAN, dar și de patru porturi Gigabit LAN, oferind astfel viteze de zece ori mai rapide decât conexiunile Ethernet standard. Acesta integrează tehnologia Dual-Band, care permite conectarea simultană a mai multor dispozitive, precum și conexiuni fluide. Astfel, banda de 2,4 GHz facilitează navigarea pe internet și trimiterea e-mailurilor la o viteză de 400 Mbps, în timp ce banda de 5 GHz oferă viteze de până la 867 Mbps și asigură experiențe de gaming și streaming fluide și de calitate.

Archer C64: Conexiuni multiple fără compromisuri

Routerul wireless Archer C64 integrează tehnologia MU-MIMO care oferă de două ori mai multă eficiență iar funcția de control parental, care blochează conținutul neadecvat și setează limite zilnice pentru timpul petrecut în mediul online al celor mici.

Conectarea mai multor dispozitive poate avea efecte negative asupra performanței, însă Archer C64 face excepție de la acest aspect. Astfel, consola de gaming din living, televizorul pe care rulează filmul preferat în camera de oaspeți de la etaj, precum și computerul din birou sau smartphone-urile pot fi conectate simultan, beneficiind de aceleași conexiuni stabile și sigure, datorită funcției Beamforming care, prin intermediul celor patru antene externe performante, detectează dispozitivele și concentrează puterea semnalului wireless către acestea, pe întreaga suprafață a locuinței

Archer C64 este soluția ce oferă atât conexiune prin fir, cât și una wireless, acest aspect putând fi ales chiar de către utilizatori. Mai exact, aceștia pot schimba modul de lucru al routerului în modul Access Point, pentru a transforma rețeaua de Internet dintr-una cu fir, într-una wireless, care le oferă mai mult confort.

În plus, pentru a beneficia de o conexiune la internet cât mai bună, dar și de o experiență online așa cum își doresc, routerul pune la dispoziția utilizatorilor funcția Smart Connect, care îi permite să atribuie automat dispozitivele conectate către banda Wi-Fi care oferă cea mai rapidă viteză, în timp ce Airtime Fairness optimizează timpul alocat pentru transmiterea pachetelor de date în același timp pe mai multe dispozitive.

TP-Link Archer C64
TP-Link Archer C64

Archer C64 dispune și de cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care oferă noi funcții pentru a îmbunătăți securitatea în rețelele personale. Astfel, o criptare mai sigură și o protecție sporită împotriva atacurilor Brute-Force protejează rețeaua Wi-Fi.

Noul router de la TP-Link poate fi configurat rapid și ușor prin intermediul aplicației TP-Link Tether. În doar câteva minute, utilizatorii se pot bucura de o rețea performantă, aliatul perfect pentru orice nevoie de conexiune.

Specificații tehnice:

 • Standarde: Wi-Fi 5, 802.11 a/b/g/n/ac
 • Viteze Wi-Fi: 5 GHz: 867 Mbps (802.11ac), 2.4 GHz: 400 Mbps (802.11n)
 • Acoperire: Locuință cu 3 dormitoare, 4 × antene fixe de înaltă performanță
 • Capabilități Wi-Fi: Dual-Band, MU-MIMO, Airtime Fairness
 • Moduri de lucru: Router, Access Point
 • Procesor: 1.2 GHz CPU
 • Porturi: 1 × port WAN Gigabit, 4 × porturi Gigabit LAN
 • Securitate: WPA3, WPA2, WPA, WPA/WPA2-Enterprise (802.1x)
 • Securitate rețea: SPI Firewall, Access Control, IP și MAC Binding
 • Rețea Guest: IPv4, IPv6
 • Control parental: Filtrare URL, Controale de timp
 • WAN: IP Dinamic, IP Satic, PPPoE(Dual Access), PPTP(Dual Access), L2TP(Dual Access)
 • NAT Forwarding: Port forwarding, Declanșarea portului, UPnP, DMZ
 • IPTV: Proxy IGMP, Snooping IGMP, Bridge, Tag VLAN
 • DHCP: Server, Lista de clienți DHCP, Rezervare adresă
 • Management: Aplicație Tether, Webpage
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.