Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ne așteptăm cu toții ca Samsung să prezinte Galaxy S7 în cadrul MWC 2016 iar acesta va avea Android 6.0 Marshmallow preinstalat dar să nu uităm și dispozitivele de pe piață ale companiei.

Știm de ceva timp că Samsung lucrează la actualizări pentru Android 6.0 Marshmallow pentru dispozitivele de ultimă generație. Conform publicației SamsungViet, avem și un timeline cu actualizări pentru alte dispozitive ale Samsung ce vor primi Android 6.0.

Potrivit publicației mai sus menționate, nu mai puțin de 12 telefoane de la Samsung vor primi actualizarea la Android 6.0 în primul trimestru al anului viitor. Printre dispozitive se numără Galaxy Note 5, Galaxy Note 4, Galaxy note 4 Duos, Galaxy Note Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Duos, Galaxy S5, Galaxy S5 Neo și Galaxy S5 LTE-A.

Articolul susține că și alte dispozitive precum Galaxy Alpha, Galaxy Tab A, Galaxy Tab S2 8.0, Galaxy Tab S2 9.7 vor primi actualizarea de sistem, undeva în semestrul al 2-lea.

Cu toate acestea, este de luat în calcul și faptul că acestea nu sunt informații oficiale puse la dispoziție de Samsung și pot fi confirmate doar după ce le vom avea în mod oficial. Au existat deja publicat la nivel global mai multe iformații referitoare la actualizarea sistemului pe mai multe dispozitive așa că informațiile se pot dovedi a fi adevărate foarte ușor atunci când utilizatorii prezintă dovezi ale acesteia.

Rămâneți alături de noi pentru mai multe informații.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.