Free cookie consent management tool by TermsFeed

Într-un raport recent realizat de Mark Gurman de la Bloomberg, au fost dezvăluite planurile pentru lansarea nu unuia, nu două, ci a patru noi modele de MacBook, în decursul anului 2024.

Potrivit informațiilor oferite de Gurman, modelele așteptate de MacBook Pro, în variante de 14 și 16 inci, vor fi alimentate de noile cipuri M3 Pro și M3 Max. Aceste laptopuri de ultimă generație ar fi intrat deja în faza de testare a designului (DVT), semnalând trecerea spre producția în masă.

Consumatorii pot să se aștepte la sosirea acestor noi MacBook-uri cel mai devreme la începutul anului 2024 și cel mai târziu în primăvară. Acest calendar pare să reflecte strategia de lansare de succes aplicată pentru modelele anterioare de MacBook Pro M2 Pro și M2 Max de la începutul acestui an.

Nu se oprește la seria MacBook Pro, Gurman nu a uitat să facă câteva precizări privind progresul modelelor entry-level de MacBook Air. Acestea vor fi echipate cu cipul M3, urmând sa fie lansate undeva în primăvara-vara anului 2024.

Cu informațiile recent dezvăluite de Mark Gurman de la Bloomberg, entuziasmul crește în rândul iubitorilor de tehnologie. Apple se pregătește să lanseze nu mai puțin de patru noi modele de MacBook în anul 2024.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.