In timp ce Google™ a sustinut ca modelele Chromebook sunt dispozitive laptop ce nu se bazeaza pe specificatii tehnice avansate, modelele recente au imbunatatit aceste specificatii.

Fiind greu sa mentina dispozitivele accesibile, Acer a anuntat o noua versiune pentru familia Chromebook C7. Noul model C710-2055 vine imbunatatit cu o memorie de 4GB de RAM (dublu fata de modelul anterior C7) si o baterie cu 6 celule, compania promite ca va oferi o durata de viata de 6 ore. Spatiul de stocare ramane la 320 GB ca si procesorul, Intel Celeron 847.

Acer promoveaza noul model Chromebook C7 pe piata educatiei, imbratisand securitatea Chrome OS si abilitatea studentilor de a folosi Google Drive si Google Docs pentru a impartasi fisierele cu profesorii si colegii. Compania pune la dispozitie noul model C710-2055 pentru utilizatori prin intermediul retailerilor online ca Amazon.

Ve-ti plati mai mult pentru noul model C7: 279.99$ comparat cu pretul 199$ al modelului anterior.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.