Acer Tab 7 – o tableta ieftina cu Android Jelly Bean

Tableta pe care o puteti vedea in imagine se numeste Acer Tab 7 si este ultima productie a companiei chineze in materie de tablete cu Android la pret redus. Aceasta tableta este chiar mai ieftina decat Iconia A1-830 pe care Acer a prezentat-o la CES 2014 si se asteapta sa ajunga la vanzare la un pret de 149,99 dolari.

Prezentata in China, Acer Tab 7 este ceva mai mica decat Iconia A1-830, ecranul ei masurand doar 7 inci. De asemenea, si rezolutia este mai mica: 600 x 1024. Noua tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, cantareste 289 grame, are 9,9 mm grosime si arata foarte bine pentru un dispozitiv accesibil oricarui buzunar.

Alte specificatii: un procesor ARM Cortex A9 de 1,5GHz, 1Gb memorie RAM, o camera principala de 1,9MP, o camera frontala VGA, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, Micro USB, Micro HDMI, slot pentru card MicroSD, 8GB capacitate de stocare si o baterie de 3.000mAh.

Relailer-ul chinez JD vinde deja tableta la un pret de 99 dolari. Nu se stie daca compania va lansa acest model si in alte tari, dar avand in vedere faptul ca vanzarea tabletelor ieftine produse de nume mari de pe piata castiga teren (Samsung pregateste o tableta Galaxy Tab 3 Lite la 130 de dolari), este foarte posibil.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus