Utilizatorii telefonului Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) din Europa au avut neplacerea de a afla ca Samsung a intrerupt actualizarea dispozitivelor la Android 4.3. Au fost cateva probleme cu actualizarea originala fapt ce a dus la intreruperea acesteia. Incepand de astazi, detinatorii de Galaxy S3 vor incepe sa primeasca noua actualizare de la Samsung fara nici o problema.

Actualizarea la Android 4.3 Jelly Bean a versiunii internationale a Galaxy S3 include suport pentru ceasul Galaxy Gear si o schimbare in interfata cu utilizatorul asemanatoare Galaxy S4 si Galaxy Note 3. Driverele procesorului grafic au fost actualizate si a fost inclusa noua tastatura Samsung QWERTY. Alte noutati din actualizare: S-Voice a fist actualizata la versiunea de pe Galaxy S4 si un nou lockscreen.

Va puteti bucura de Android 4.3, un document recent aparut in presa ne arata ca Android 4.4 va ajunge pe GT-I9300 undeva anul viitor in Martie sau Aprilie.

Sursa: SamMobile

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.