Se pare ca actualizarea Windows 8.1 va fi disponibila pentru utilizatori incepand de saptamana viitoare. Microsoft planuieste sa distribuie cea mai recenta actualizare a sistemului de operare folosind Windows Update incepand cu 8 Aprilie.

Actualizarea sistemului de operare reprezinta o colectie de imbunatatiri la interfata. O bara de titlu va fi disponibila in aplicatiile de tip Metro facand posibila inchiderea si minimizarea aplicatiilor folosind tastatura si mouse-ul. Schimbari similare au fost facute si taskbar-ului, aplicatiile Metro pot avea scurtaturi pe taskbar accesarea lor fiind mai usoara iar utilizatorii pot alege ca sistemul sa se incarce direct in mdoul desktop.

Alte imbunatatiri aduse sistemului este prezenta butonului de oprire pe ecranul de start alaturi de o optiune de cautare, aceste optiuni nu vor fi afisate pe tablete ci doar pe laptop-uri si desktop-uri. Se pare ca Microsoft a lucrat pentru a multumi si utilizatorii ce folosesc un mouse si tastatura facilitandu-le utilizarea pc-ului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.