Ne așteptăm ca Samsung să anunțe viitorul smartphone de top pe 29 Martie iar o lansare să fie făcută undeva prin luna Aprilie iar asta înseamnă că nu vom vedea acest smartphone la MWC 2017. Ne apropiem de MWC dar și de ziua în care Galaxy S8 va fi prezentat de Samsung iar zvonurile încep să fie în număr cât mai mare în presă.

Specificațiile telefonului vor impresiona iar informațiile disponibile ne sugerează o configurație destul de bună pentru un model de top. Viitorul smartphone va avea o baterie cu o capacitate mai mare alături de un procesor mult mai performant care va contribui mai mult la economisirea energiei.

Samsung Galaxy S8 va folosi o baterie cu capacitatea de 3250mAh iar modelul Galaxy S8 Plus va fi disponibil cu o baterie cu capacitatea de 3750mAh. Procesorul folosit este modelul de top Snapdragon 835 de la Qualcomm iar capacitatea memoriei RAM va fi 6GB sau 4GB, în funcție de variantă și piață. La nivel de stocare vom putea găsi până la 128GB spațiu sau 32GB pe modelul de bază alături de un slot pentru card microSD.

Unele surse sugerează că telefonul va fi disponibil cu 8GB capacitate a memoriei RAM dar această informație este diferită, în funcție de sursă sau publicație. Momentan, toate informațiile sunt disponibile la nivel de zvonuri așa că avem de așteptat pentru mai multe detalii.

Samsung este gata să prezinte Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus în luna Martie iar dispozitivul va ajunge pe piață undeva în luna Aprilie. Anul acesta, Samsung nu-și va lansa următorul smartphone de top la MWC 2017 așa cum eram obișnuiți ci va mai aștepta puțin până când va face o dezvăluire.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.