Alcatel a lansat de curând noile telefoane IDOL 4 și IDOL 4S, practic, sunt modelele de top ale companiei pentru acest an, o să revin cu un articol despre acestea. Alături de două modele de top, Alcatel a lansat și câteva produse de nivel mediu dedicate clienților ce au un buget mai restrâns și anume produsele din gama POP. Noile telefoane mid-range lansate de Alcatel sunt: POP 4, POP 4+ și POP 4S.

Alcatel POP 4 este cel mai mic dintre noile produse. Acesta are un ecran HD cu diagonala de 5 inci, folosește un procesor ce rulează la frecvența de 1,1GHz cu patru nuclee alături de 1GB capacitate a memoriei RAM și 8GB spațiu intern de stocare extensibil cu încă 32GB folosind un card microSD. Camera principală folosește un senzor de 8MP alături de camera frontală cu un senzor de 5MP.

Alcatel POP 4+ nu este un smartphone ce iese din tipar. Telefonul are un ecran HD cu diagonala de 5,5 inci, 1,5GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu de stocare extensibil. Camerele foto sunt aceleași ca pe modelul de mai sus iar procesor este la fel.

Alcatel POP 4S poate fi considerat cel mai performant dintre cele trei produse. Noul smartphone de nivel mediu folosește un procesor octa-core, un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare extensibil. Camera foto principală are un senzor de 13MP cu autofocus iar camera foto secundară este identică. Alte specificații mai includ un senzor pentru citirea amprentei și conexiune 4G LTE la rețea.

Nu sunt telefoane ce atrag toate privirile dar reprezintă modele mid-range dedicate utilizatorilor obișnuiți ce nu au nevoie de o putere de procesare mare sau de dispozitive cu specificații de top la un preț pe măsură.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.