Alcatel IDOL 3 primește Android 6.0 Marshmallow

Alcatel IDOL 3

Alcatel a anunțat astăzi că va oferi Android 6.0 Marshmallow pentru popularul smartphone IDOL 3. Anunțul a fost făcut după multă așteptare iar actualizarea va ajunge pe dispozitivele IDOL 3 deblocate. Variantele cu ecran de 5,5 inci și 4,7 inci vor primi noua versiune a sistemului de operare.

Compania nu a oferit detalii suplimentare referitoare la această actualizare așa că nu știm prea multe despre noutățile care vin odată cu aceasta în afară de noutățile puse la dispoziție de Google. Cum poate știți, Android 6.0 Marshmallow include funcții noi precum Google Now on Tap, Doze și permisiuni avansate pentru aplicații.

Terminalul IDOL 3 de la Alcatel este disponibil în două versiuni: una cu ecran de 5,5 inci și una cu ecran de 4,7 inci. Ambele versiuni au ecrane IPS, difuzoare frontale, dispun de un modem 4G LTE și sunt comercializate la prețuri accesibile.

Alcatel IDOL 3 cu ecran IPS HD de 4,7 inci este disponibil la eMag la un preț de aproximativ 1.150 lei iar modelul cu ecran IPS FullHD cu ecran de 5,5 inci este disponibil la un preț de aproximativ 1.550 lei tot la eMag.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus