Alcatel Idol Pro 4 poate fi promisul model de top al companiei

Alcatel OneTouch

La începutul anului, Alcatel a lansat telefoanele OneTouch Fierce XL și Pixi 3 ce rulează sistemul de operare Windows 10 Mobile. Steve Cistulli, vice-președintele companiei pentru regiunea Americii de Nord, a promis că Alcatel plănuiește să lanseze mai multe dispozitive cu Windows 10 Mobile iar printre acestea este inclus și un “super-telefon“.

În presă au apărut mai multe informații referitoare la viitorul telefon cu Windows 10 Mobile pe care Alcatel îl va lansa în curând – Idol Pro 4 iar acesta pare a fi un model de top. Idol Pro 4 va fi un smartphone de top cu Windows 10 Mobile ce va folosi procesorul Snapdragon 820 dar va include și funcția Continuum, funcție ce permite transformarea dispozitivului într-un mini PC prin conectarea acestuia la un monitor, tastatură și mouse, prin intermediul unui dispozitiv special dezvoltat pentru asta.

Alcatel va folosi un ecran cu o rezoluție FullHD pentru Idol Pro 4, conform informațiilor prezentate în presa de specialitate. Pe lângă aceste funcții, telefonul va include și Reset Protection, funcție ce nu este folosită nici de unele dispozitive din gama Lumia ca și Lumia 830.

         

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus